Doi tineri din Botosani au ajuns la spital cu rani grave dupa ce au fost injunghiati de un prieten de pahar. Vezi detalii

 

 

 

Tinerii au băut împreună în locuinţa unuia dintre ei. Chiar mama gazdei a fost cea care le-a cumpărat băutură, după care a plecat de acasă. După ce au băut bine, tinerii s-au luat la ceartă iar unul dintre ei i-a atacat cu un cuţit.

 

 

Femeia, care la rândul ei nu părea tocmai lucidă, susţine însă că cei doi, Claudiu Ursu, de 28 de ani şi Petrişor Filip, de 29 de ani, nu s-ar fi înjunghiat reciproc. Ei s-ar fi aflat în casă cu încă doi cunoscuţi, iar unul dintre aceştia, care ar fi recent eliberat din Penitenciarul Botoşani, ar fi băgat cuţitul în ceilalţi, în timp ce se aflau în baie. Potrivit botosaneanul.ro, unul dintre tinerii ajunşi la Urgenţe are patru plăgi înjughiate, celălalt două.

 

Tatăl unuia dintre tinerii înjunghiaţi a asistat la întreaga scenă. Bărbatul nu a putut însă interveni pentru că este nevăzător.

 

Agresorul ar fi un fost deţinut, eliberat recent din Penitenciarul Botoşani.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Gest socant al unei triple campioane la atletism. Elena Mirela Lavric de 22 de ani s-a aruncat de la balcon dupa o cearta cu iubitul sau

URMĂTORUL ARTICOL

Monumente arhitecturale din Romania (1) – Cetatea Bastionara din Alba Iulia

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in