Doliu in lumea sportului! Fostul arbitru international de rugby si observator FIRA Gheorghe Hustiu a murit, vineri 25 octombrie,in urma unui accident de circulatie produs pe DN 71, la iesirea din Targoviste spre Capitala, in localitatea Ulmi

Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Huştiu, în vârstă de 72 de ani, se afla la volanul autoturismului său, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, maşina intrând pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un TIR condus de un cetăţean polonez, scrie Mediafax.

 

În urma impactului, vicepreşedintele Asociaţiei de Rugby Bucureşti a rămas încarcerat, pentru scoaterea acestuia din maşină intervenind un echipaj de pompieri.

El a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Târgovişte, însă la scurt timp a decedat, a declarat Vasile Păunescu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Gheorghe Huştiu era singur în maşină, iar anchetatorii iau în calcul ipoteza ca acestuia să i se fi făcut rău sau să fi adormit la volan.

Antrenorul Gheorghe Huştiu a fost jucător, antrenor, arbitru internaţional, preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, vicepreşedinte al Asociaţiei Municipale de Rugby Bucureşti şi observator FIRA.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

O tanara a murit, iar prietenul ei este in coma la spital, in urma unui accident rutier grav produs vineri (25.10.2013) in Vrancea, pe fondul excesiv de viteza

URMĂTORUL ARTICOL

Protestele continua! Vezi mesajul satenilor din Pungesti pentru reprezentantii Chevron

Ultimele știri de la Sport