accident

Doua accidente grave s-au produs in mai putin de o ora in judetul Constanta. Noua persoane au ajuns spital dupa ce s-au ciocnit cinci masini

 

 

 

Primul accident a avut loc în Constanţa. Un sportiv de performanţă la lupte greco-romane nu a acordat prioritate într-o intersecţie şi s-a izbit de un taxi, potrivit România TV.

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina sportivului a luat foc, iar taxiul a fost proiectat într-un alt autoturism. Martorii au sărit în ajutor.

 

Taximetristul şi pasagerul au fost scoşi din maşină de pompieri şi au ajuns în stare gravă la spital. O altă persoană a fost rănită uşor.

 

La scurt timp, un alt accident s-a produs în apropierea localităţii Piatra, judeţul Constanţa. Un şofer băut a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină. În urma impactului, şoferul vinovat şi cele cinci persoane din celălalt autoturism, printre care şi doi copii, au ajuns la spital.

 

Şoferii vinovaţi au rămas fără permise şi sunt cercetaţi pentru vătămare corporală gravă din culpă.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un TIR a intrat in doua case, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului intr-o curba

URMĂTORUL ARTICOL

Greva in sanatate! Membrii Federatiei Sanitas vor intra in greva de avertisment luni (25.11.2013) pentru a atrage atentia asupra mai multor revendicari

Ultimele știri de la Actualitate