politia

Doua accidente s-au petrecut pe aceeasi strada la interval de cateva minute, in Constanta. Un motociclist s-a dezechilibrat in timp ce era in mers si a cazut. La cateva minute, pe aceeasi strada doua masini s-au lovit violent

Seară cu ghinion pentru trei şoferi şi un motociclist din Constanţa. Două accidente s-au petrecut pe aceeaşi stradă la interval de câteva minute.

Seară cu ghinion pentru trei şoferi şi un motociclist din Constanţa. Două accidente s-au petrecut pe aceeaşi stradă la interval de câteva minute.

Prima dată un motociclist a căzut în mers din cauza unei maşini care i-ar fi tăiat faţa. După nici un sfert de oră, la câţiva metri distanţă, două autoturisme s-au lovit violent, potrivit România TV.

În primul accident, motociclistul s-a dezechilibrat în timp ce era în mers şi a căzut. Bărbatul susţine că o şoferiţă i-ar fi tăiat calea. Femeia spune însă că mergea în coloană de maşini. După câteva minute, pe aceeaşi stradă, la câţiva metri, chiar în faţa unei treceri de pietoni, două maşini s-au ciocnit violent. Unul dintre şoferi a fugit. Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pe numele şoferului pentru fugă de la locul accidentului.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un accident s-a produs sambata dimineata (28.09.2013) in Capitala la intersectia strazilor Dristor cu Baba Novac intre un taxi si un autobuz. Un barbat a ajuns la spital dupa ce taxiul in care se afla a intrat într-un autobuz

URMĂTORUL ARTICOL

Politistii ieseni au intervenit in zona Tigarete, acolo unde un pieton a fost accidentat de un autoturism

Ultimele știri de la Actualitate