ULTIMĂ ORĂ:

Doua fete care se aflau la colindat pe raza localitatii Chicerea au fost lovite de un autoturism care a derapat intr-o curba

Doua fete care se aflau la colindat pe raza localitatii Chicerea au fost lovite de un autoturism care a derapat intr-o curba
Citit : 8 views Comentariu

 

 

 

Cele doua fetite, in varsta de 8 si respectiv 12 ani se aflau la colindat pe raza localitatii Chicerea, iar soferul unui autoturism Dacia a derapat intr-o curba, a iesit in afara partii carosabile si le-a lovit pe cele doua, oprindu-se in gardul unei locuinte. 

 

 

Cele doua micute sunt grav ranite. Fetitele au primit ingrijiri medicale de la un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta si de la un echipaj SMURD. Soferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Totodata, aceasta sustine ca nu avea viteza, ci pur si simplu a pierdut controlul volanului. 

 

Un echipaj al Politiei se afla la fata locului pentru a efectua masuratori si pentru a stabili exact circumstantele in care s-a produs accidentul. 

Pe numele soferului s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Politistii fac verificari pentru a vedea daca administratorul drumului a imprastiat material antiderapant suficient, iar in cazul in care se va constata ca nu a fost facut acest lucru, administratorul va fi amendat.

 

bzi.ro