Doua strazi inchise astazi pentru asfaltare

Străzile Gheorghe Asachi și Theodor Râșcanu vor fi închise astăzi pentru asfaltare. Lucrările pe Asachi vor ține toată vara, dar pe Râșcanu se vor finaliza în acestă seară.

În cursul zilei de marți, 18 iulie, vor începe lucrările de modernizare a str. Gh. Asachi din Copou, artera cu sens unic aflată între sediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate și Corpul B al Universității „Al. I. Cuza”. În perioada lucrărilor, care sunt programate să dureze până cel târziu pe 1 octombrie, la începerea anului universitar, str. Gh. Asachi va fi închisă.

Lucrările vor consta în modernizarea tramei stradale, înlocuirea bordurilor și amenajarea cu pavele a trotuarelor.
Contractul aferent modernizării str. Gh. Asachi a fost semnat pe 27 aprilie. Lucrările sunt efectuate de asocierea SC Viarom Construct SRL – SC Into SRL, valoarea acestora fiind de 2.367.626 lei, sumă care include și modernizarea bd. Dimitrie Cantemir.

Echipele Citadin SA vor face lucrări de asfaltare în ziua de marți, 18 iulie, între orele 6.00 și 18.00, pe str. Theodor Râșcanu, pe tronsonul cuprins între str. Plevnei și stradela Varianta Uzinei (lângă Kaufland). În perioada menționată circulația auto pe str. Theodor Râșcanu va fi închisă.
Deciziile punctuale privind restricționarea / închiderea circulației vor fi luate de către Poliția Municipiului Iași – Biroul Rutier și Poliția Locală, cu sprijinul constructorilor. În timpul lucrărilor va fi asigurat accesul mașinilor de Poliție, Pompieri și Jandarmerie.

 

 

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Lista promisiunilor sterse sau amanate dupa venirea la putere a PSD-ului

URMĂTORUL ARTICOL

Cum se face „sterilizarea” banilor publici

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in