accident

Doua tiruri s-au ciocnit violent, duminica (9.02.2014) pe DN1 Oradea – Huedin, in zona Tinaud. Un barbat a murit in urma impactului, iar alte doua persoane au fost grav ranite

 

 

 

Accidentul s-a petrecut pe DN 1, între Oradea şi Huedin. Potrivit primelor date, şoferul unui tir a adormit la volan şi a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit violent de alt tir. Potrivit România TV, unul dintre şoferi a murit pe loc. În urma accidentului au rezultat alte două victime, iar una dintre ele este în comă.

 

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN1 Oradea – Huedin, în zona Tinăud, din cauza acestui accident rutier, în care au fost implicate două autotrenuri. Conform informaţiilor Poliţiei, unul dintre autotrenuri transporta îngrăşăminte chimice.

 

Întrucât blocajul va fi unul de durată, le recomandăm conducătorilor auto să aleagă alte rute. Una dintre acestea, alcătuită din drumuri judeţene, este DJ746 Aleşd – Aştileu, DJ108I Aştileu – Vadu Crişului, DJ108O Vadu Crişului – Topa de Criş.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata trei principale efecte pe care le are apa plata cu lamaie

URMĂTORUL ARTICOL

Un teribil accident rutier s-a petrecut duminica (9.02.2014) in zona Podului Pipera. Un barbat de 30 de ani a adormit la volan si s-a izbit cu masina de un alt autoturism, care circula regulamentar

Ultimele știri de la Actualitate