Drama unui FENOMEN! Muhammad Ali trece prin momente critice, fostul campion „nici nu mai poate vorbi”

 

Legendarul pugilist Muhammad Ali (72 de ani) trece prin clipe grele, iar familia sa face un anunt teribil pentru fani.

Muhammad Ali, unul dintre cei mai mari pugilisti ai tuturor timpurilor, campiontul din Louisville si omul care a avut intreaga planeta la picioare, se afla in stare critica.

Ajuns la 72 de ani, fostul mare sportiv, care sufera de mai multi ani de Parkinson, a ajuns intr-o stare extrem de grava, iar familia sa se teme pentru ce e mai rau.

Candva cel mai „guraliv” boxer si cel mai bun, Muhammad Ali „abia mai poate vorbi”, spune fratele sau, Rahman.

Potrivit fratelui fostului pugilist, Muhammad Ali, Cassius Clay pe numele dat de parinti, se afla intr-o stare foarte grava, boala sa evoluand din rau in mai rau.

„Nu am mai putut sa vorbesc cu fratele meu pentru ca este bolan. El nu mai poate vorbi pra bine, dar este mandru ca suntem alaturi de el. El a dat binecuvantarea pentru acest film”, a spus Rahman, vorbind despre fratele sau, dar si despre filmul „I Am Ali”, care va aparea curand.

Maryum (46 de ani), fiica lui Ali, a declarat si ea ca tatal sau va incerca sa mearga pe platourile de filmare ale filmului, daca starea de sanatate ii va permite.

„Stiu ca ii va placea mult, stiu ca va plange si va rade. Va fi foarte mandru, sper doar sa poata ajunge”, a spus aceasta.

sursa: Sport.ro

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Salariul minim brut va creşte cu 75 de lei din ianuarie, la 975 de lei

URMĂTORUL ARTICOL

Ziua Portilor Deschide la Institutul Francez Iasi

Ultimele știri de la Actualitate