Ducu Bertzi se revine la Iasi pentru un concert caritabil, „Cartile copilariei in fiecare casa”, sambata 12 aprilie 2014! Vezi detalii

 

 

 

Sâmbătă, 12 aprilie, începând cu orele 18.00, are loc concertul caritabil „Cărțile copilăriei în fiecare casă” susținut de Ducu Bertzi și Orchestra Momentum în sala Aula Magna a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iași.

 

Campania de donații „Cărțile copilăriei în fiecare casă” inițiată de Editura Curtea Veche Publishing, susținută de membrii Familiei Regale a României și Cluburile Rotary din Iași are ca scop aducerea cărților aproape de copiii din zonele rurale din județul Iași, crearea unor ateliere de lectură și stimularea apetitului pentru citit al celor mici.

Invitaţiile se pot obţine contra unei donaţii de 30 RON/persoană de la sediul Centrului Cultural German Iaşi, zilnic între orele 14.00 şi 18.00, telefon: 0232.214.051 și de la ICAR Palas, tel: 0232.708.919.

 

ziaruldeiasi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Noi detalii in cazul tinerei de 19 ani din Iasi operata de mai multe ori! Iata care este starea fetei dupa ce a fost operata a patra oara

URMĂTORUL ARTICOL

Afla semnificatia principalelor simboluri ale Pastelui!

Ultimele știri de la Eveniment