Dumitru Oprea: „PSD stie sa faca un singur lucru, sa inspaimante romanii prin minciuni si manipulari”

Senatorul PNL Dumitru Oprea critică guvernul Ponta pentru utilizarea minciunilor și tacticilor de manipulare în contracararea programului economic propus de PNL.
Într-o declarație politică susținută în plenul Senatului României, luni, 2 martie 2015, parlamentarul ieșean s-a referit la declarația Ministrului de Finanțe, Darius Vâlcov, potrivit căreia programul de guvernare lansat de liberali ar duce la scăderea salariilor mici și mijlocii. O afirmație care are ca scop doar să producă panică printre românii cu venituri mici și din clasa de mijloc. Pentru că PNL mizează tocmai pe stimularea muncii și a dezvoltării economice, în vreme ce tocmai socialiștii nu și-au îndeplinit promisiunile electorale în privința creșterii veniturilor.
În finalul intervenției, Dumitru Oprea consideră că miniștrii PSD, în loc să inflameze spațiul public prin minciuni și manipulări, ar face bine să-și însușească ultimele critici ale Comisiei Europene și să pună în aplicare, măcar în ultimul ceas, recomandările privind crearea de noi locuri de muncă, prin stimulare economică și predictibilitate fiscală.
Birou Senatorial Dumitru OPREA

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Se implinesc 38 de ani de la cutremurul din ’77

URMĂTORUL ARTICOL

S-a stabilit dimensiunea medie a unui penis!

Ultimele știri de la Comunicate de presa