ULTIMĂ ORĂ:

Dupa ninsori si viscol gerul a pus stapanire pe Romania. Temperaturile in urmatoarele zile vor scadea puternic pana la -17 grade. Vezi prognoza meteo pe trei zile in toata tara

Dupa ninsori si viscol gerul a pus stapanire pe Romania. Temperaturile in urmatoarele zile vor scadea puternic pana la -17 grade. Vezi prognoza meteo pe trei zile in toata tara
Citit : 11 views Comentariu

 

 

 

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi rece, geroasă în special dimineaţa în sud, în est şi local în centru. Cerul va fi mai mult noros în regiunile extracarpatice, unde local va ninge slab şi, este posibil să apară puţină ceaţă asociată cu chiciură.

În vest, nord-vest şi centru se vede şi soarele din când în când şi pe arii restrânse dimineaţa va fi ceaţă. Vântul va avea unele intensificări în regiunile sudice, nord-estice şi temporar în rest, cu viteze mai mari în sudul Banatului şi în zona montană, unde temporar va spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -16…-15 grade în Moldova şi în jur de 5 grade în Dealurile de Vest.

 

VREMEA BUCUREŞTI. În Bucureşti, vineri, vremea va fi rece, geroasă în special dimineaţa. Norii nu se dau duşi şi trecător va ninge slab. Vântul se agită puţin după-amiaza, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -9 grade. Vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

 

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, frigul cedează cu câteva grade, dar rămâne extrem de rece în regiunile extracarpatice, mai ales dimineaţa şi după căderea serii când vorbim de-a dreptul de ger mai ales în centru, în sud şi în est. Încă mai ninge prin sud-vest, sud şi est peste zi, iar vântul suflă tăios nu numai la munte, ci şi mai jos, prin sud-vestul şi nord-estul ţării. Maximele indică o uşoară creştere termică, dar frigul rămâne cuvântul de ordine, cu valori de la minus 10 grade în nordul Moldovei spre 5, 6 în Dealurile de Vest. 

 

VREMEA BUCUREŞTI. Sâmbătă mai sunt câteva ninsori trecătoare şi nu mai mult de minus 4 grade. Dar măcar putem răsufla uşuraţi că vântul nu dă semne de intensificare.

 

Cum erau prezentate la TV zăpezile masive de acum 45 de ani: Nimeni nu era luat prin surprindere VIDEO

 

PROGNOZA METEO. Vremea este geroasă la începutul zilei de duminică, mai ales în Moldova şi Transilvania. Spre sud-vest, în sud şi est, norii încă mai lasă ninsori, iar vântul suflă cu putere în sud-vest, sud şi la munte. Maximele pornesc de la minus 7 grade în Bucovina şi urcă spre 6 grade, cu plus, în Maramureş şi Dealurile de Vest. 

 

VREMEA BUCUREŞTI. Bucureştenii scot arsenalul de iarnă la înaintare şi duminică: lopeţile vor fi de folos din nou, pentru că încă mai ninge slab. Nu acelaşi lucru îl putem spune pentru vânt, care prinde putere şi rafalele vor face încă şi mai greu de îndurat cele minus 2 grade anunţate de meteorologi peste zi.

 

Prima jumătate a săptămânii viitoare vine cu vreme rece in sudul, estul şi centrul ţării, vremea se va menţine rece, local geroasă dimineaţa şi noaptea, în timp ce în vest şi nord-vest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru prima decadă a lunii februarie. Luni sunt aşteptate ninsori pe alocuri în sudul şi sud-estul teritoriului, apoi probabilitatea de precipitaţii va fi redusă, iar în zonele joase izolat va fi ceaţă asociată cu depunere de chiciură. Vântul va mai avea unele intensificări în sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, dar şi pe crestele montane, cel puţin la începutul săptămânii. Maximele vor fi în general între minus 9 în Moldova şi 6-7 în Dealurile de Vest.

romaniatv.net