Echipa Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi va reprezenta Romania in finala EMEA a CFA Institute Research Challenge ce se va desfasura la Milano, in luna aprilie 2014

 

 

 

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași câștigă și ediția din 2014 a “CFA Institute Research Challenge” România și Republica Moldova, o competiție desfășurată sub auspiciile CFA Institute, cu peste 3500 participanți din 775 universități și din mai mult de 54 de țări.

 

 

Faza finală a competiției locale a fost organizată de CFA Romania și a avut loc în data de 1 martie 2014 la București, reunind reprezentații celor mai importante școli de economie din România și Republica Moldova: Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Academia de Studii Economice din București, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu și Academia de Studii Economice din Moldova.

Echipa care a reprezentat universitatea a fost formată din Sargis Adikyan, Nazik Asryan, Ionuț Adrian Chirica, Valeria Pleșca și Lucrețiu Serbeniuc și a fost coordonată de către Bogdan Bilaus, în calitate de mentor din partea CFA Society România, și Silviu Ursu, profesor și coordonator al programului de masterat cu predare în limba engleză “Finance and Risk Management”.

 

Repetarea succesului din 2013, când o echipa formată tot din masteranzi FRM a câștigat detașat prima ediție a competiției naționale și a reprezentat România la finala organizată în Londra, arată că abilitățile și cunoștințele obținute în cadrul acestui program de masterat, organizat în colaborare cu Universitatea din Groningen (Olanda) și cu un curriculum armonizat cu cel al programului CFA, oferă garanția unei perfomanțe ridicate în analiza investițională și cercetarea economică.

 

Echipa Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi va reprezenta Romania in finala EMEA a CFA Institute Research Challenge care va avea loc în aprilie 2014, în Milano (Italia).

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Uimitor! In Romania se va deschide o filiala a unei prestigioase asociatii din domeniul Sistemelor Informationale ca urmare a procedurilor realizate de colectivul de Informatica Economica din cadrul FEAA, UAIC

URMĂTORUL ARTICOL

Editura „Grigore T. Popa” a Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi va fi prezenta la Targul de Carte Librex, ce se desfasoara in perioada 12-17 martie 2014, unde vor fi lansate mai multe lucrari

Ultimele știri de la Actualitate