uragan

Efectele surprinzatoare ale uraganelor: cresterea natalitatii

Meredith este insarcinata in 5 luni si a venit la clinica impreuna cu sotul ei, sperand sa afle daca vor avea o fetita sau un baietel. In alta incapere, pe acelasi culoar, asteapta Stefanie si Brian, care se pregatesc si ei sa devina parinti. Cele doua cupluri au ceva in comun: si unii si ceilalti au fost blocati in casa fara curent electric in timpul uraganului Sandy.
Ambele cupluri recunosc ca furtuna i-a…apropiat. Iar medicul lor spune ca nu sunt singurii.
De-a lungul anilor, cercetatorii au remarcat ca mai toate furtunile mari au acest efect. Nu vorbim despre zonele calamitate, ci despre acelea mai putin afectate.
Conform unui studiu american uraganele pot avea efecte la care nici nu te gandeai. Un efect surpinzator al acestor fenomene ale naturii ar fi cresterea natalitatii.
Conform unui studiu american uraganele pot avea efecte la care nici nu te gandeai. Un efect surpinzator al acestor fenomene ale naturii ar fi cresterea natalitatii.

„Meredith este insarcinata in 5 luni si a venit la clinica impreuna cu sotul ei, sperand sa afle daca vor avea o fetita sau un baietel. In alta incapere, pe acelasi culoar, asteapta Stefanie si Brian, care se pregatesc si ei sa devina parinti. Cele doua cupluri au ceva in comun: si unii si ceilalti au fost blocati in casa fara curent electric in timpul uraganului Sandy.Ambele cupluri recunosc ca furtuna i-a…apropiat. Iar medicul lor spune ca nu sunt singurii”, conform Pro Tv.

De-a lungul anilor, cercetatorii au remarcat ca mai toate furtunile mari au acest efect. 

Nu vorbim despre zonele calamitate, ci despre acelea mai putin afectate.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Metroul Newyorkez: investitie de 17 miliarde de dolari (GALERIE FOTO)

URMĂTORUL ARTICOL

Conacul lui Petre Carp de la Tibanesti a devenit monument istoric de importanta nationala. Este unul din putine conace boieresti din Iasi cu acest statut

Ultimele știri de la International