Elena Basescu a postat pe Facebook o fotografie cu cei doi copii, ca mesaj de Dragobete

Fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena, a postat pe Facebook o fotografie cu cei doi copii ai săi, cu titlul: ”Sofia & Traian Jr. Dragoste de soră”, ca mesaj de Dragobete.

În fotografia postată pe reţeaua de socializare apar cei doi copii ai fiicei fostului preşedinte, Sofia şi Traian, Sofia ţinându-l în braţe pe fratele său, născut la sfârşitul lunii ianuarie şi mângâindu-l pe obraz.

Traian are la gât o baveţică pe care scrie ”Little Brother”.

Elena Băsescu a născut, pe 31 ianuarie, cel de-al doilea copil al său, un băieţel, anunţul fiind făcut de fostul preşedinte Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook, unde a scris că „s-a născut încă un Băsescu” şi a ataşat o fotografie cu cel de-al treilea nepot al său.

„În 31.01, la 22.18 s-a născut încă un Băsescu şi este plin de personalitate. Îi mulţumesc fiicei mele pentru o nepoţică şi un nepoţel”, a anunţat Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook. La mesaj a ataşat şi o fotografie cu nepoţelul său.

Elena Băsescu mai are o fetiţă, Sofia Anais, care a împlinit un an în luna septembrie 2014.

Şi fiica cea mare a fostului preşedinte, Ioana, are un băieţel, născut în noiembrie 2014. Băsescu a anunţat atunci tot pe Facebook că s-a născut primul său nepoţel.

 

sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Subiectele la matematica primite la simulare

URMĂTORUL ARTICOL

Kovesi, avertisment negru pentru politicienii penali

Ultimele știri de la Monden