balul_voluntariulor_liceul_pedagogic_vasile_lupu_iasi

Elevii Liceului Pedagogic „Vasile Lupu” Iasi organzizeaza, de Valentine’s Day, Balul Voluntarilor

Balul voluntarilor la Castelul vasilian
Elevii Liceului Pedagogic “Vasile Lupu” Iasi celebreaza iubirea, frumusetea si bucuria de a darui
Consiliul Elevilor din cadrul Liceului Pedagogic „Vasile Lupu”- Iasi, impreuna cu Organizația Studenților de la Studii Europene Iasi (OSSEI) si Asociatia „Voluntarii Normalisti” organizeaza BALUL VOLUNTARILOR. Evenimentul are loc joi, 14 februarie 2013, incepând cu ora 18.00, la Castelul vasilian din dealul Copoului, un spatiu cu rezonante afective pentru numeroase generatii de invatatori, loc in care astazi elevii Liceului Pedagogic  invata sa fie creativi, imaginativi si altruisti.
„Celebram impreuna iubirea, frumusetea si bucuria de a darui. Evenimentul din aceasta seara a fost precedat si de alte activitati prin care elevii au fost provocati sa-si exprime sentimentele intr-un mod creativ si sa-si demonstreze talentul. Celebram impreuna spiritul care ne anima, intelegând iubirea ca pe o bucurie de a fi alaturi de cei care au nevoie de o mâna de ajutor, de un gest de afectiune. Nu intâmplator, am intitulat evenimentul din aceasta seara Balul voluntarilor. Am organizat spectacolul care precede balul cu gândul de a fi alaturi de un copil pentru care viata nu este atât de darnica. Implicându-ne, incercam sa-i readucem zâmbetul pe chipul indurerat. Incercam sa-l determinam sa creada in puterea sperantei si in iubirea celor de lânga el: parinti, dar si prieteni necunoscuti! Le multumim tuturor colegilor care au inteles sensul demersului nostru: absolventilor nostri, membri ai Organizație Studenților de la Studii Europene Iasi, lui Robert Such, vicepresedinte al OSSEI, care ne-au incurajat si sustinut in actiunea noastra caritabila. Ne implicam! De dragul lui Dragu Cosmin!” a precizat Maria Marciuc, presedinte al Consiliului Elevilor de la Liceul Pedagogic „Vasile Lupu” Iasi.

Elevii Liceului Pedagogic “Vasile Lupu” Iasi celebreaza iubirea, frumusetea si bucuria de a darui


Elevii Liceului Pedagogic “Vasile Lupu” Iasi celebreaza iubirea, frumusetea si bucuria de a darui.


Consiliul Elevilor din cadrul Liceului Pedagogic „Vasile Lupu”- Iasi, impreuna cu Organizația Studenților de la Studii Europene Iasi (OSSEI) si Asociatia „Voluntarii Normalisti” organizeaza BALUL VOLUNTARILOR. Evenimentul are loc joi, 14 februarie 2013, incepând cu ora 18.00, la Castelul vasilian din dealul Copoului, un spatiu cu rezonante afective pentru numeroase generatii de invatatori, loc in care astazi elevii Liceului Pedagogic  invata sa fie creativi, imaginativi si altruisti.„Celebram impreuna iubirea, frumusetea si bucuria de a darui. Evenimentul din aceasta seara a fost precedat si de alte activitati prin care elevii au fost provocati sa-si exprime sentimentele intr-un mod creativ si sa-si demonstreze talentul. Celebram impreuna spiritul care ne anima, intelegând iubirea ca pe o bucurie de a fi alaturi de cei care au nevoie de o mâna de ajutor, de un gest de afectiune. Nu intâmplator, am intitulat evenimentul din aceasta seara Balul voluntarilor. Am organizat spectacolul care precede balul cu gândul de a fi alaturi de un copil pentru care viata nu este atât de darnica. Implicându-ne, incercam sa-i readucem zâmbetul pe chipul indurerat. Incercam sa-l determinam sa creada in puterea sperantei si in iubirea celor de lânga el: parinti, dar si prieteni necunoscuti! Le multumim tuturor colegilor care au inteles sensul demersului nostru: absolventilor nostri, membri ai Organizație Studenților de la Studii Europene Iasi, lui Robert Such, vicepresedinte al OSSEI, care ne-au incurajat si sustinut in actiunea noastra caritabila. Ne implicam! De dragul lui Dragu Cosmin!” a precizat Maria Marciuc, presedinte al Consiliului Elevilor de la Liceul Pedagogic „Vasile Lupu” Iasi.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

La Iasi sunt 602 locuri de munca vacante, majoritatea pentru persoanele cu studii medii, in domeniul serviciilor

URMĂTORUL ARTICOL

Connect-R vine la Iasi sa le cante indragostitilor la Palas Mall. Vezi ce alte surprize te asteapta de Valentine’s Day

Ultimele știri de la Eveniment