Elicopterul SMURD solicitat într-o operațiune de salvare contracronometru după ce doi tineri au căzut cu mașina în apele Someșului

Elicopterul SMURD a fost solicitat sâmbătă în localitatea Babașești, județul Satu Mare, după ce doi tineri au intrat în apele râului Someș cu o mașină. Unul dintre ei a fost scos cu succes.

Detașamentul de pompieri Satu Mare a intervenit cu o autospecială de descarcerare, un autocamion cu două bărci, o ambulanță SMURD B2 și ambulanța SMURD TIM în localitatea Babașești pentru a salva cei doi tineri care au ajuns în apele râului Someș cu mașina.

La locul incidentului a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Conform primelor informații, una dintre victime, în vârstă de aproximativ 18 ani, a fost salvată din apă. Aceasta este conștientă și primește îngrijiri medicale la fața locului.

Pentru căutarea celei de-a doua victime, un echipaj format din 4 scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bistrița” a fost trimis în sprijin. Echipaje ale IJJ și IPJ Satu Mare sunt de asemenea prezente pentru a sprijini echipele de pompieri. La fața locului se află și un echipaj SAJ.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

România este lovită de un val puternic de caniculă. Urmează zile toride, dar și instabilitate atmosferică cu fenomene violente.

URMĂTORUL ARTICOL

Cod portocaliu pentru furtună în mai multe localități din România

Ultimele știri de la Actualitate