Elon Musk a făcut anunțul. Ce măsuri a luat după ce a picat Twitter-ul?

Twitter a implementat o limită temporară pentru numărul de tweet-uri pe care utilizatorii le pot citi într-o zi, conform declarațiilor proprietarului Elon Musk, citate de BBC. Musk a informat într-un tweet că toate conturile neverificate pot citi până la 600 de mesaje pe zi. Această măsură a fost anunțată în ziua în care Twitter a experimentat o cădere globală a serviciului. În același timp, conturile verificate sunt temporar limitate la citirea a 6.000 de mesaje pe zi, conform news.ro.

Musk a menționat că noile conturi neverificate sunt limitate la citirea a 300 de postări pe zi. Într-o declarație, el a explicat că aceste limite temporare au fost impuse pentru a face față „nivelurilor extreme” de ștergere a datelor și manipulare a sistemului.

Vineri, utilizatorii care au încercat să acceseze Twitter au fost informați că trebuie să se autentifice pentru a vizualiza conținutul. Musk a declarat că aceasta a fost o „măsură de urgență temporară”.

El a subliniat că platforma de socializare a fost „suprasolicitată cu date furate într-o măsură atât de mare încât serviciul pentru utilizatorii obișnuiți a fost afectat”.

Twitter a luat această decizie pentru a limita impactul activităților ilegale și abuzive care afectează funcționalitatea normală a platformei. Prin impunerea unor limite temporare de citire, se urmărește protejarea integrității serviciului și asigurarea unei experiențe mai bune pentru utilizatori.

Este de așteptat ca aceste restricții să fie ridicate odată ce Twitter reușește să își consolideze măsurile de securitate și să îmbunătățească infrastructura platformei. Utilizatorii sunt sfătuiți să fie răbdători în timpul acestei perioade și să se conformeze noilor reguli temporare impuse de Twitter.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Vacanțe distruse pentru zeci de turiști: Înșelătorii în valoare de milioane de euro cu vile de lux în stațiuni celebre

URMĂTORUL ARTICOL

Bruno Le Maire, despre violențele din Franța: Peste 700 de magazine au fost devastate

Ultimele știri de la International