emotii_in_familia_regala

Emotii pentru Familia Regala a Romaniei! Regina Ana ar fi fost internata in spital iar Principesa Margareta si Regele Mihai se afla de o saptamana in Elvetia pentru a-i fi alaturi

Emotii pentru familia regala. Regina Ana este bolnava, iar fiica sa, Principesa Margareta, si Regele Mihai se afla de o saptamana in Elvetia, pentru a-i fi alaturi.
Potrivit unor surse, Regina ar fi internata in spital, iar starea sa de sanatate este fragila. Acesta este si motivul pentru care altetele sale au lipsit de la slujba de Inviere din acest an.
Casa Regala a anuntat deja ca suveranul nu va fi prezent nici la manifestarile dedicate Zilei Regalitatii pentru prima data, in ultimii 16 ani.
Regele Mihai este in Elvetia, impreuna cu Principesa Margareta, de cel putin o saptamana, pentru a-i fi alaturi reginei. Potrivit unor surse apropiate familiei, alteta sa ar fi internata in spital pentru ca si-a luxat glezna.
Cert este ca starea sa de sanatate este una fragila care nu-i permite deplasarea in Romania si il tine pe Rege departe de tara.
Este binecunoscut faptul ca Regele Mihai i-a fost intotdeauna aproape sotiei incepand cu ziua in care destinul i-a adus alaturi la nunta Elisabetei a II-a, verisoara Regelui Mihai.
Absenta altetelor sale a fost anuntata de Casa Regala printr-un comunicat de presa remis inainte de Paste.
Prezenta discreta in Romania in ultimii ani, Regina Ana a fost vazuta in public pentru ultima oara la sfarsitul anului 2011, la Castelul din Savarsin, locul unde familia regala isi petrece, de obicei, sarbatorile. De altfel, Casa Regala a fost reprezentata in ultima vreme la manifestarile publice doar de Principesa Margareta, Principele Radu si Principele Nicolae. La fel s-a intamplat si in acest an, in noaptea de Inviere, cand doar cei doi au fost la Catedrala Ortodoxa din Alba Iulia.
Sustinatorii Regelui au trimis incurajari si urari de sanatate pentru Regina Ana pe retelele de socializare. Inclusiv Principele Nicolae a postat zilele trecut un mesaj prin care ii ureaza Reginei insanatosire grabnica si ii indeamna pe oameni sa vina la ceremoniile organizate pe 10 mai.
Ar fi pentru prima data din 1997 incoace cand Regele Mihai nu ar fi prezent la manifestarile dedicate zilei Regalitatii. Debutul zilei va insemna un maraton regal deschis de Principele Nicolae, urmat de o dezbatere organizata la Academia Romana, depuneri de flori la statuia Regelui Carol I si deja traditionala Petrecere in Gradina de la Palatul Elisabeta din Bucuresti.
Emotii pentru familia regala. Regina Ana este bolnava, iar fiica sa, Principesa Margareta, si Regele Mihai se afla de o saptamana in Elvetia, pentru a-i fi alaturi.

Emotii pentru familia regala. Regina Ana este bolnava, iar fiica sa, Principesa Margareta, si Regele Mihai se afla de o saptamana in Elvetia, pentru a-i fi alaturi.
Potrivit unor surse, Regina ar fi internata in spital, iar starea sa de sanatate este fragila. Acesta este si motivul pentru care altetele sale au lipsit de la slujba de Inviere din acest an.Casa Regala a anuntat deja ca suveranul nu va fi prezent nici la manifestarile dedicate Zilei Regalitatii pentru prima data, in ultimii 16 ani.

Regele Mihai este in Elvetia, impreuna cu Principesa Margareta, de cel putin o saptamana, pentru a-i fi alaturi reginei. Potrivit unor surse apropiate familiei, alteta sa ar fi internata in spital pentru ca si-a luxat glezna.Cert este ca starea sa de sanatate este una fragila care nu-i permite deplasarea in Romania si il tine pe Rege departe de tara.Este binecunoscut faptul ca Regele Mihai i-a fost intotdeauna aproape sotiei incepand cu ziua in care destinul i-a adus alaturi la nunta Elisabetei a II-a, verisoara Regelui Mihai.

Absenta altetelor sale a fost anuntata de Casa Regala printr-un comunicat de presa remis inainte de Paste.Prezenta discreta in Romania in ultimii ani, Regina Ana a fost vazuta in public pentru ultima oara la sfarsitul anului 2011, la Castelul din Savarsin, locul unde familia regala isi petrece, de obicei, sarbatorile. De altfel, Casa Regala a fost reprezentata in ultima vreme la manifestarile publice doar de Principesa Margareta, Principele Radu si Principele Nicolae. La fel s-a intamplat si in acest an, in noaptea de Inviere, cand doar cei doi au fost la Catedrala Ortodoxa din Alba Iulia.

Sustinatorii Regelui au trimis incurajari si urari de sanatate pentru Regina Ana pe retelele de socializare. Inclusiv Principele Nicolae a postat zilele trecut un mesaj prin care ii ureaza Reginei insanatosire grabnica si ii indeamna pe oameni sa vina la ceremoniile organizate pe 10 mai.Ar fi pentru prima data din 1997 incoace cand Regele Mihai nu ar fi prezent la manifestarile dedicate zilei Regalitatii. Debutul zilei va insemna un maraton regal deschis de Principele Nicolae, urmat de o dezbatere organizata la Academia Romana, depuneri de flori la statuia Regelui Carol I si deja traditionala Petrecere in Gradina de la Palatul Elisabeta din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Autostrada in desert! Autostrada Terim traverseaza Desertul Taklamakan, are o lungime de 552 km si a fost finalizata in numai doi ani

URMĂTORUL ARTICOL

TITULARIZARE 2013: vezi lista tuturor posturilor libere la scolile din judetul Iasi

Ultimele știri de la Actualitate