ULTIMĂ ORĂ:

Esti in cautarea unui loc de munca? Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi scoate la concurs mai multe posturi. Vezi pana cand se pot depune dosarele

Esti in cautarea unui loc de munca? Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi scoate la concurs mai multe posturi. Vezi pana cand se pot depune dosarele
Citit : 9 views Comentariu

 

 

 

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi (DGASPC) organizeaza concurs pentru o serie de locuri de munca vacante.

Pana pe 20 martie, cei interesati isi pot depune dosarele la biroul Resurse Umane din sediul institutiei. Cele mai vanate posturi raman in continuare cele destinate candidatilor cu studii superioare. Data desfasurarii concursului a fost stabilita pe 23 aprilie, toate cele sapte posturi fiind pe o perioada nedeterminata. 

 

Postul de psiholog in cadrul aparatului propriu DGASPC Iasi este cel mai tentant, starnind interesul multor ieseni aflati in cautarea unui loc de munca. Un alt post de psiholog este disponibil si la Centrul Zonal Targu Frumos. Candidatii din Iasi care se vor inscrie pentru acest loc trebuie sa ia in considerare si naveta zilnica, daca nu au domiciliul in Targu Frumos sau intr-o localitatea din apropiere. Au fost scoase la concurs si cinci posturi de educator, pentru care se pot inscrie cei cu studii superioare, dar si cu studii medii. La Centrul de Servicii Comunitare Bucium, sunt disponibile doua posturi de educator, un post la Centrul de Primire Minori in Regim de Urgenta, unul la Centrul de Plasament I. Holban si unul la Centrul de Servicii Comunitare din Bogdanesti. La I. Holban mai este nevoie de un infirmier, iar la centrul din Mircesti de un fochist. Centrele din subordinea DGASPC Iasi au nevoie de personal pentru a face fata volumului de munca.