cv

Esti in cautarea unui loc de munca? Pe 8 si 9 noiembrie 2013 vino sa iei parte la cel mai mare eveniment de cariera din toamna aceasta: Angajatori de TOP Iasi, la Grand Hotel Traian

Pe 8 si 9 noiembrie, in intervalul orar 10.00 -18.00, respectiv 10.00 -17.00, vino sa iei parte la cel mai mare eveniment de cariera din toamna aceasta: Angajatori de TOP Iasi, la Grand Hotel Traian.

 

Peste 1100 de job-uri vor fi disponibile in cadrul targului. Angajatorii ofera oportunitati pentru toate nivelurile de experienta. De asemenea, beneficiezi de consiliere gratuita pentru a creste puterea de convingere cu CV-ul tau. 

Daca esti in cautarea unui job sau doresti o schimbare, vino la eveniment si afla care sunt planurile de recrutare ale celor peste 30 de companii participante: P&G, Microsoft, Amazon Romania, Xerox, Continental Automotive, Generali, Sparkware Technologies, etc.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

In perioada 4–8 noiembrie 2013, echipa CIPO organizeaza “Zilele Carierei” UAIC – editia a II-a, un eveniment axat pe dezvoltarea carierei, care vine in intampinarea si in sprijinul studentilor si absolventilor

URMĂTORUL ARTICOL

Cea mai sinistra gluma de Holloween! Un magazin din Norvegia a scos la vanzare membre umane false

Ultimele știri de la Eveniment