Esti in clasa a X-a? United World Colleges ofera cinci burse pentru elevi in licee din Italia, Germania, SUA, India si Marea Britanie

 

 

 

Esti elev in clasa a X-a? Ai initiativa? Esti implicat in comunitate si iti doresti sa studiezi la o scoala internationala de elita? United World College (UWC) ofera 5 burse de studiu in liceele UWC din: Italia, Germania, Statele Unite, India si Marea Britanie (limba de predare este engleza). Data limita pentru depunerea candidaturilor este 14 martie 2014, data postei.

 

Vei avea ocazia sa inveti alaturi de tineri din peste 90 de tari, sa obtii diploma de Bacalaureat International si sa inveti despre pace si toleranta.

 

Concursul va fi organizat de Comitetul Roman de Selectie al UWC si se adreseaza elevilor romani ai claselor a X-a cu merite deosebite la invatatura, care au absolvit clasa a IX-a si primul semestru al clasei a X-a cu media generala peste 8,00.

 

Mai multe informatii despre procesul de candidatura se gasesc pe pagina Insitutului Italian de Cultura si pe pagina de Facebook United World Colleges Romania.

 

 eurodesk.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie! Sfecla rosie si spanacul scad tensiunea arteriala!

URMĂTORUL ARTICOL

Youth Citizen Entrepreneurship Competition – competitia care se adreseaza tinerilor antreprenori. Vezi detalii

Ultimele știri de la Actualitate