„Evaluarea Națională: Proba de matematică susținută de absolvenții din Iași, așteptarea rezultatelor și termenele de contestație”

Astăzi, pe 21 iunie 2023, absolvenții ciclului gimnazial din întreaga țară au trecut prin proba de matematică a Evaluării Naționale. În Iași, un număr de 6.816 elevi au participat la examen, ceea ce reprezintă 94,89% din totalul celor înscriși.

Cu toate acestea, 367 de elevi din Iași, deși își făcuseră înscrierea la examen, nu s-au prezentat la proba de matematică, însumând astfel 5,11% din numărul total de candidați înregistrați.

Acum, toți cei care au susținut Evaluarea Națională așteaptă cu nerăbdare afișarea rezultatelor. Acestea vor fi publicate miercuri, 28 iunie 2023, până la ora 14:00. Candidații care nu sunt mulțumiți de rezultatele obținute au posibilitatea să depună contestații la centrele de examen. De asemenea, acestea pot fi transmise și prin mijloace electronice, pe durata zilelor de 28 și 29 iunie 2023.

Comunicarea rezultatelor se va realiza în mod anonimizat, prin intermediul unor coduri individuale care vor înlocui numele și prenumele candidaților, atât în centrele de examen, cât și pe internet, respectându-se în totalitate Regulamentul general privind protecția datelor personale.

Codurile individuale vor fi distribuite candidaților, care vor semna primirea acestora, la prima probă susținută.

Rezultatele finale vor fi afișate marți, 4 iulie 2023.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

„Explozie devastatoare în centrul Parisului: numeroși răniți și incendiu puternic în zonă”

URMĂTORUL ARTICOL

Cristian Popescu Piedone achitat definitiv în dosarul Colectiv: O decizie care stârnește controverse

Ultimele știri de la Eveniment