Eveniment inedit organizat de Ministerul Culturii la Iasi! Vezi detalii

 

 

 

Miercuri, 19 martie, incepand cu ora 9:30, Ministerul Culturii organizeaza la Iasi un seminar de informare cu scopul de a prezenta oportunitatile de finantare din cadrul a doua programe ce vizeaza conservarea si revitalizarea patrimoniului cultural si natural si promovarea diversitatii in cultura si arta in cadrul patrimoniului cultural european.

 

Intalnirea de la Iasi are loc la o importanta universitate din municipiu din strada Ghica Voda, grupul tinta fiind format din potentiali solicitanti ai programelor, respectiv entitati publice, organizatii neguvernamentale, culte si asociatii religioase, institutii de invatamant superior si institute de cercetare.

Cei care doresc sa participe la seminar trebuie sa transmita un formula la adresa seminarsee@umpcultura.ro pana la data de 17 martie, ora 16:00. Participantii vor fi selectati in limita locurilor disponibile si vor primi, pe e-mail, invitatia la eveniment. 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Panica printre iesenii de toate varstele! Cainii maidanezi au ajuns sa faca legea in Copou

URMĂTORUL ARTICOL

Performante uimitoare pentru mai multi studenti de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi! Studentii au obtinut 8 medalii dintre care una de aur la olimpiada internationala de matematica SEEMOUS

Ultimele știri de la Actualitate