„Explozie devastatoare în centrul Parisului: numeroși răniți și incendiu puternic în zonă”

Centrul Parisului a fost zguduit de o explozie de proporții devastatoare, soldată cu un număr semnificativ de răniți. Inițial, autoritățile franceze au suspectat un posibil atac terorist, însă ulterior s-a constatat că deflagrația a fost cauzată de o acumulare de gaze. Potrivit informațiilor furnizate de BFMTV, mai mulți martori au semnalat un miros intens de gaz înaintea exploziei. Evenimentul a provocat rănirea a nu mai puțin de 16 persoane, dintre care 7 se află într-o stare gravă. Măsurile de siguranță au fost imediat luate, iar clădirile din zonă au fost evacuate.

În scurt timp, un incendiu violent a izbucnit în aceeași zonă. Numeroase echipe de pompieri au fost mobilizate rapid pentru a interveni în fața flăcărilor. Ministrul francez al Interelor, Gerald Darmanin, a folosit rețelele de socializare pentru a informa populația că incendiul a avut loc pe strada Rue Saint-Jacques, aproape de Jardin Du Luxembourg și de Universitatea Sorbona. El a avertizat cetățenii să evite această zonă pentru a permite pompierilor să-și desfășoare operațiunile în cele mai bune condiții.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

40 de persoane escortate pentru audieri într-un amplu dosar de trafic și deținere ilegală de droguri

URMĂTORUL ARTICOL

„Evaluarea Națională: Proba de matematică susținută de absolvenții din Iași, așteptarea rezultatelor și termenele de contestație”

Ultimele știri de la International