Facilități pentru ieșeni pe perioada verii! Cât costă intrarea la ștrandul primăriei și la Baza Ciric?

/

Ieșenii pot avea acces la Ștrandul Municipal, la Plaja Nicolina sau la Baza de agrement Ciric, pe perioada verii! Conform municipalității se pot plăti și abonamente lunare pentru ca ieșenii să poată avea acces la toate facilitățile oferite de aceste baze publice. 

Baza de agrement de la Ciric, Ștrandul Municipal din zona Cicoarei sau Plaja Nicolina, administrate de Primăria Iași, sunt deschise în această perioadă pentru publicul larg. Cei care doresc pot plăti pentru acces zilnic, cât și în baza unui abonament lunar. Reprezentanții municipalității au detaliat și sumele pe care le percep pentru ca ieșenii să poată avea acces la toate aceste baze din cartierele Iașului.

Cât costă intrarea la Baza Ciric?

La baza de agrement de la Ciric prețurile pleacă de la 8 lei și pot ajunge la 143 lei.

”Ieșenii se pot bucura de relaxare în toate cele trei baze de agrement ale municipalității. Baza de Agrement Ciric, Ștrandul Municipal și Plaja Nicolina îi așteaptă pe toți cei care vor să se reconforteze în sezonul estival. La Baza de Agrement Ciric oferă numeroase posibilități de petrecere a timpului liber. Intrarea la piscine, care include și șezlongul, costă 18 lei pe zi de persoană, pentru abonamentul cu 10 intrări achitându-se 143 de lei. Varianta de intrare la piscină fără închirierea unui șezlong costă 13 lei, în timp ce un abonament cu 10 intrări la piscine pentru un copil până în 10 ani, un adult din categoria pensionari, studenți, veterani de război, deținuți politici, revoluționari, persoane cu handicap gradul 1 (grav) costă 71 de lei, pentru o zi plătindu-se doar 8 lei”, au spus reprezentanții Primăriei municipiului Iași.

Accesul timp de o oră la terenurile de sport multifuncționale se face contra sumei de 71 de lei, pentru două ore plătindu-se 95 de lei. O oră petrecută pe terenul de tenis de câmp costă 24 de lei, în timp ce închirierea pentru două ore presupune plata a 35 de lei. Închirierea unei bărci sau hidrobiciclete timp de o oră costă 24 de lei, pentru 30 de minute plătindu-se 11 lei.

Preț de 8 lei la Plaja Nicolina și 11 lei la Ștrandul Municipal

La Plaja Nicolina biletul de intrare costă 8 lei, copiii cu vârsta sub 7 ani beneficiind de gratuitate. Pensionarii care au o pensie sub 1.500 de lei pot opta pentru un abonament cu 10 intrări la prețul de 11 lei. Luptătorii în revoluție, veteranii și văduvele în război, deținuții politici, persoanele cu gradul I de invaliditate au acces gratuit. Tariful la nămol este de 2 lei, în timp ce umbrelele și șezlongurile pot fi închiriate cu 5 lei pe zi. Intrarea la Ștrandul Municipal se face achitând un bilet de 11 lei, copiii sub 7 ani și pensionarii plătind 3 lei. Luptătorii în revoluție, veteranii și văduvele în război, deținuții politici, persoanele cu gradul I de invaliditate au acces gratuit, iar umbrelele și șezlongurile pot fi închiriate cu 5 lei pe zi.

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Autoturism furat în valoare de peste 75.000 de lei, găsit de polițiștii de frontieră din Iași

URMĂTORUL ARTICOL

Jale pentru șoferi! Semafoare la Podu Iloaiei! DRDP va monta 12 dispozitive temporare în zonă

Ultimele știri de la Actualitate