Facultatea de Zootehnie din cadrul USAMV Iasi va fi gazda celui mai important concurs legat de nutritie si alimentatie a animalelor de ferma. Sunt oferite premii de sute de euro

 

 

 

Facultatea de Zootehnie din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) Iasi va gazdui unul dintre cele mai importante concursuri din Romania, axate pe probleme de nutritie si alimentatie a animalelor de ferma.

Competitia va avea loc vineri, 14 martie, de la ora 10:00, in amfiteatrul „Prof. Dr. Emil-Honoriu Rosu” din cadrul Facultatii de Zootehnie a USAMV si are inscrisi 25 de competitori. 

 

Mai exact, este vorba despre studenti de la facultatile de profil din tara, cercetatori si fermieri, toti cu varsta de pana la 40 de ani. Premiile oferite in cadrul concursului au o valoare totala de 2.200 de euro, celui clasat pe locul intai revenindu-i suma de 1.000 de  euro, locului doi suma de 600 de euro, iar premiul trei are o valoare de 300 de euro. 

Vor mai fi inmanate si trei mentiuni a cate 100 de euro. Premierea castigatorilor va avea loc tot vineri, incepand cu ora 13:00. Concursul National de Nutritie Animala este organizat de institutia de invatamant ieseana, in colaborare cu Academia de Stiinte Agricole si Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, Societatea Romana de Zootehnie si „Biomin” Romania, sponsor al acestei manifestari profesionale. 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Artista Otilia Alexandra Iutis prezinta iesenilor expozitia de arte vizuale „Reminiscente” in perioada 14-28 martie 2014 la Muzeul „Mihail Kogalniceanu”

URMĂTORUL ARTICOL

Iata cat de benefica este rucola pentru organism!

Ultimele știri de la Actualitate