politia_nu_treceti

Femeia care a impuscat in cap un sofer, joi 12 septembrie, in Piata Dorobanti din Bucuresti a fost prinsa de politisti si este audiata la Sectia 1. Din primele cercetări a rezultat ca femeia a folosit un pistol cu gaz

Femeia are 21 de ani şi a tras cu un dispozitiv improvizat. Potrivit Mediafax, ea a fost găsită de poliţişti, în urma cercetărilor, acasă.

Femeia are 21 de ani şi a tras cu un dispozitiv improvizat. Potrivit Mediafax, ea a fost găsită de poliţişti, în urma cercetărilor, acasă.

Incidentul din Piaţa Dorobanţi în care un bărbat a fost împuşcat a avut loc în urma unui conflict în trafic, soţia acestuia sunând la 112 pentru a cere ajutor. Ea a spus că soţul ei se afla la volan, în timp ce a fost agresat în trafic. Din primele cercetări a rezultat femeia care a tras nu ar fi folosit o armă cu glonţ, ci un pistol cu gaz. Bărbatul a fost împuşcat în zona stângă a feţei, unde a suferit arsuri. Iniţia, femeia a fugit de la faţa locului, cu toate că în Capitală au fost instituite filtre pentru prinderea vinovatei. Mai mult, se pare că soţia bărbatului împuşcat este avocata unor cămătari. În acelaşi timp, poliţia a stabilit că agresoarea avea permisul de conducere suspendat şi nu avea permis de port-armă.

Potrivit lui Adrian Marin, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, echipajul de prim ajutor care a ajuns la faţa locului a constatat că este vorba de un bărbat de aproximativ 35 de ani, care prezenta o plagă împuşcată. Bărbatul era conştient şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Nicolae Bacalbasa despre inundatiile din Galati: „La ora actuala, sursele de apa, fantanile, sunt compromise. Avem absoluta nevoie de apa imbuteliata pentru ca exista cert risc epidemiologic”

URMĂTORUL ARTICOL

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, democrat-liberalul Ioan Oltean este urmarit penal de DNA

Ultimele știri de la Actualitate