Festivalul de Arta si zbor – HANGARIADA

Organizatorii anunță un festival unic pentru orașul Iaşi, fiind singurul care îmbină arta nonconformistă cu pasiunea pentru zbor.

HANGARIADA se va desfășura între 15 – 17 Mai, la Aerodromul ”Alexandru Matei” din Iași, iar până în acest moment doi artiști și-au anunțat prezența: Șuie Paparude ( http://bit.ly/1DcEQ7o ) și K-lu

( http://bit.ly/1vvRFBE ).

A cincea ediție a Festivalul HANGARIADA va debuta într-o locație unică și inedită pentru publicul ieșean. Cele 3 zile ale festivalului vor fi pline de activităţi aviatice, salturi cu parașuta, concerte, spectacole de teatru și activități artistice neconvenționale.

În plus, toate zilele festivalului vor avea câte un element ieșit din comun din punct de vedere artistic. Bineînțeles, toate vor constitui surprize ce nu vor fi dezvăluite până la momentul oportun.

Iubitorii de adrenalină vor putea face salturi cu paraşuta în tandem, planorism mosor, avioane uşoare, planorism tractare avion sau planorism acrobatic, beneficiind de cel mai mic tarif din țară.Toţi participanţii însă se vor putea bucura pe tot parcursul celor trei zile de un spectacol aviatic inedit alături de Hawks of Romania ( http://bit.ly/17P8z9p ).

Potrivit organizatorilor intrarea în timpul zilei este liberă, iar după ora 19:00 accesul se va face doar pe baza de bilet.

Artișii vor fi anuntați pe site-ul evenimentului: www.hangariada.ro ;

Organizatori: Maideyi Events, cu sprijinul Asociaţiei Culturale ARTES și Aeroclubul „Alexandru

Matei”.

Pentru mai multe informații: www.hangariada.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Profesorul porno de la UMF Iasi, trimis in judecata in stare de arest

URMĂTORUL ARTICOL

Un nou caz de agresiune in randul elevilor: fata batuta mar in fata scolii

Ultimele știri de la Comunicate de presa