bani_iesean

Finantare de la bugetul de stat pentru antreprenorii ieseni! Vezi detalii

Antreprenorii ieseni, care doresc sa isi dezvolte afacerile, pot depune proiecte pentru obtinerea ajutorului de minimis. Programul finantat cu bani de la bugetul de stat se desfasoara pana pe data de 31 octombrie, in limita bugetului alocat si este derulat in cadrul Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri. Iesenii pot beneficia de un sprijin nerambursabil de cel mult 200.000 de euro daca se angajeaza ca vor pastra salariatii existenti la data depunerii cererii de finantare si daca vor crea, pana la finalizarea investitiei, alte noi locuri de munca.
Antreprenorii ieseni, care doresc sa isi dezvolte afacerile, pot depune proiecte pentru obtinerea ajutorului de minimis.

Antreprenorii ieseni, care doresc sa isi dezvolte afacerile, pot depune proiecte pentru obtinerea ajutorului de minimis.

Programul finantat cu bani de la bugetul de stat se desfasoara pana pe data de 31 octombrie, in limita bugetului alocat si este derulat in cadrul Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri. Iesenii pot beneficia de un sprijin nerambursabil de cel mult 200.000 de euro daca se angajeaza ca vor pastra salariatii existenti la data depunerii cererii de finantare si daca vor crea, pana la finalizarea investitiei, alte noi locuri de munca.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Conducerea Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr.T.Popa” din Iasi ar putea contracta o linie de credit de 35 milioane de euro pentru a implementa strategia de dezvoltare pe termen lung. Vezi care sunt principalele obiective urmarite

URMĂTORUL ARTICOL

Atentie ieseni! In perioada 19 august, ora 8:00 – marti, 20 august, ora 20:00, furnizarea apei calde va fi intrerupta in Centru, Independentei-Targu Cucu, Tudor Vladimirescu

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in