Florin Aneculaesei, unul dintre fotoreporterii post-decembristi ai Iasului, a murit la varsta de 38 de ani

 

 

 

Florin Aneculăesei s-a dus pe planeta unde oamenii buni se duc când se duc. Avea doar 38 de ani. A fost unul dintre fotoreporterii post-decembrişti ai Iaşului.

Era pasionat de fotojurnalism de aceea a fost ales să slujească gazetăria cu aparatul de fotografiat. Aproape un deceniu, a ilustrat nenumărate știri, interviuri, reportaje, evenimente pentru presa locală, regională, naţională şi internaţională. Pe atunci, fotografiile se iscăleau rar, de aceea patima pasiunii lui se găsește mai cu seamă în presa tipărită.

 

Fotoreporter al cotidianului ieşean “Independentul”, fotoreporter-colaborator al agenţiei “Mediafax Foto” Bucureşti, corespondent – sub antetul agenţiei “Pro Image” – pentru publicaţiile centrale “Evenimentul Zilei”, “România Liberă”, „Pro Sport”, „Gazeta Sporturilor” şi „Adevărul”, dar şi pentru agenţiile foto internaţionale „Reuters” şi „Zuma Press”, Florin Aneculăesei a ales să părăsească peisajul mass-media. A lucrat în vânzări până în ziua în care avea să se stingă şi să lase amintire imaginea unui om vesel, puternic dar fin şi iscusit observator al realităţii prin camera foto. 

Florin a lăsat în urmă imagini valoroase şi dar şi pe cei doi copii ai săi: Daria şi Andrei.

 

ziaruldeiasi.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Judecatoria Iasi a decis on cazul lui Ioan Branzila, administratorul unei firme din Iasi, acuzat de ucidere din culpa. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Ruxandra Tomulesei si Madalina Lefter vor reprezenta Iasul la „X Factor”. Duminica (24.11.2013) vor urca pe scena in Galele Live facand parte din echipa lui Dan Bittman

Ultimele știri de la Actualitate