ULTIMĂ ORĂ:

Formatia Gaz Metan Medias s-a calificat in faza doua a grupelor FIBA EuroChallenge

Formatia Gaz Metan Medias s-a calificat in faza doua a grupelor FIBA EuroChallenge
Citit : 5 views Comentariu

 

 

 

Medieșenii au învins formația maghiară Inkognito Fashion Kormend BC, cu scorul de 77-72 (22-12, 24-22, 18-13, 13-25), aseară, pe teren propriu, în Grupa D. A fost al patrulea succes în cele cinci meciuri disputate până acum de echipa antrenată de Marcel Țenter.

 

 

Cel mai bun om al echipei române a fost americanul Kyle Shiloh, care a reușit 18 puncte și 11 recuperări.

 

În ultima etapă, Gaz Metan va înfrunta pe Triumf Liuberți, în data de 17 decembrie. Dacă nu vor reuși o victorie la o diferență de scor mai mare de trei puncte, medieșenii vor juca în Grupa I, alături de campioana în exercițiu Krasne Krîlia Samara. 

 

Un succes la cel puțin patru puncte diferență îi va trimite în Grupa K, unde s-a calificat deja puternica formație turcă Royal Hali Gaziantep.

 

FIBA EuroChallenge este a treia competiție valorică a baschetului continental, sub Euroligă (unde nu evoluează nicio echipă românească) și FIBA Eurocupă (Asesoft Ploiești se luptă cu șanse bune pentru un loc în faza a doua a grupelor).

 

Celelalte două formații românești prezente în Eurochallenge, CSM Oradea și BC Mureș nu mai au nicio șansă de a promova în faza următoare a competiției.

 

yahoo.com