stefan_pavel_campion_atletism

Fostul campion national la atletism, ieseanul Stefan Pavel, a incetat din viata, vineri seara (04.10.2013), la Iasi, dupa ce s-a aflat in coma timp de 12 zile. Familia sportivului a fost de acord ca organele tanarului sa fie donate

Ştefan Pavel, atletul care era internat în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi după o bătaie cu un cunoscut de-al său, a încetat din viaţă vineri seara.

Ştefan Pavel, atletul care era internat în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi după o bătaie cu un cunoscut de-al său, a încetat din viaţă vineri seara.

Tânărul a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie în seara zilei de 22 septembrie, când în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a luat la bătaie cu un cunoscut de-al său în faţa unui bar.

În timpul incidentului, Ştefan Pavel, în vârstă de 26 de ani, s-a dezechilbrat. În cădere el s-a lovit cu capul de bordură. După ce a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” s-a constatat că tânărul avea un hematom la nivel cerebral, apărut în urma traumatismului cranian.

Sora sportivului, Ema Pavel, a declarat că membrii familiei au decis, vineri dimineaţă, ca organele tânărului să fie donate, după ce medicii de la Spitalul de Neurochirurgie, unde a fost spitalizat Ştefan Pavel după o altercaţie, le-au transmis că atletul nu mai are nicio şansă să supravieţuiască. Ştefan Pavel a fost dus vineri seară la Spitalul Sf. Spiridon pentru prelevare de organe.

Ştefan Pavel a fost campion naţional la mai multe probe de viteză, la atletism, şi a participat la campionate europene şi la Balcaniadă.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Iata 6 pacate care pot dauna sanatatii!

URMĂTORUL ARTICOL

Stefan Stanculescu, fost antrenor la juniorii lui Dinamo, a decedat!

Ultimele știri de la Actualitate