Fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir, este urmarit penal

 

 

 

Poliţiştii şi procurorii au efcetuat, luni dimineaţă, percheziţii la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal şi la domiciliul lui Dumitru Dragomir. Aceştia au căutat documente în sprijinirea acuzaţiilor de delapidare, spălare de bani şi evaziune fiscală în dosarul legat de drepturile TV ale Ligii I.

 

 

Dumitru Dragomir ar fi intermediat printr-o firmă a unui apropiat găsirea unui cumpărător al drepturilor TV pentru meciurile din Liga I în perioada 2011-2013. În dosar este implicat şi omul de afaceri Mihai Corbu, proprietarul firmei respective.

 

Anchetatorii cercetează modul în care s-au vândut drepturile de televizare din Liga I pentru perioada 2011-2014. Potrivit unor surse, 2,25 milioane de euro din suma tranzacţionată au mers către firma intermediară Capital Propreties, deţinută de Mihai Corbu, un apropiat al lui Adrian Tătaru, prieten cu Zoltan Teszari, seful RCS-RDS.

 

Dumitru Dragomir a fost audiat, tot luni, timp de două ore la sediul Poliţiei Capitalei.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Politistii si procurorii „in vizita” la Liga Profesionista de Fotbal. Se cauta dovezi pentru acuzatii de spalare de bani, delapidare si evaziune fiscala. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Top 5 alimente care protejeaza tenul

Ultimele știri de la Actualitate