ULTIMĂ ORĂ:

Fostul stelist Maicon Pereira a decedat in urma unui grav accident rutier petrecut in Donetk

Fostul stelist Maicon Pereira a decedat in urma unui grav accident rutier petrecut in Donetk
Citit : 11 views Comentariu

 

 

 

Fostul stelist Maicon Pereira a decedat in urma unui grav accident rutier petrecut in Donetk. Tragica disparitie a fost anuntata de site-ul oficial al clubului ucrainean. 

 

Maicon a murit. „Era un baiat linistit. Tin minte ca o data a dat gol si si-a pus degetul la gura facind semn sa taca toti cei care au vorbit de rau de el. Am cistigat si apoi antrenorul Sorin Cirtu a declarat ca isi doreste ca Maicon sa-l faca sa taca de acum incolo la toate partidele”, a declarat pentru fanatik.ro fostul coleg al brazilianului de la Steaua, argentinianul Pablo Brandan.

 

 „E incredibil ce s-a intimplat… Nu pot sa cred ca Maicon nu mai este! Parca ieri eram colegi… Cum a trecut timpul! Tin minte ca ne-am intilnit ultima data prin 2013, pe aeroport, cind eu jucam la Cernomore? Odessa. Am mai depanat amintirile pe care le aveam impreuna de la Steaua. Era un baiat modest, sufletist si talentat. Nu mai am cuvinte… Dumnezeu sa-l ierte!”, a declarat si Lucian Burdujan, socat de cumplita veste, pentru fanatik.ro.

 

Si fostul coleg din atacul ros-albastru, Marius Bilasco a fost socat la aflarea vestii ca brazilianul Maicon a decedat intr-un accident de masina: „Nu imi vine sa cred, si era si tinar, avea toata cariera in fata! Ce sa zic de el? Chiar era un tip extraordinar, linistit, mereu era vesel, a fost un coleg misto, glumea mereu cu noi. Sincer, nu inteleg de ce nu a fost oprit de Steaua, chiar nu inteleg, pentru ca era un fotbalist foarte bun. A avut o perioada foarte buna cu Sorin Cirtu, apoi a venit Olaroiu si nu prea a mai jucat, nu stiu de ce… Imi pare rau de tot pentru el, nu am cuvinte, Dumnezeu sa-l ierte”, a spus Bilasco 

 

Mircea Lucescu a vorbit in exclusivitate pentru fanatik.ro despre tragedia petrecuta: „Cind am auzit am ramas fara cuvinte… Un baiat extraordinar, cu mult bun simt si un atacant care avea simtul portii. Tocmai am incheiat discutia cu brazilienii mei din echipa si am anulat ambele antrenamente de azi. Am inteles ca nu conducea el, ci un prieten de-al lui. Mergeau pe un drum drept, iar cel care conducea, nu era obisnuit cu gheata si vremea rea si a intrat frontal intr-o masina care venea pe contrasens”.