ULTIMĂ ORĂ:

Gerul si viscolul au facut o noua victima in judetul Vaslui. Un barbat din localitatea Tutova, care a fost surprins de ninsoarea viscolit, a fost gasit mort in zapada

Gerul si viscolul au facut o noua victima in judetul Vaslui. Un barbat din localitatea Tutova, care a fost surprins de ninsoarea viscolit, a fost gasit mort in zapada
Citit : 8 views Comentariu

 

 

 

Un bărbat de 44 de ani din localitatea Tutova, judeţul Vaslui, a mers în vizită la un vecin, dar nu a mai ajuns acasă. După ce a plecat de la prietenul său, acesta a rămas înzăpezit, fiind găsit duminică dimineaţă lângă un magazin din localitate. Trupul neînsufleţit al bărbatului era îngheţat şi acoperit de zăpadă.

 

 

„Duminică dimineaţă, bărbatul a fost găsit de nişte săteni, care au anunţat imediat poliţistul din sat. Bărbatul era necăsătorit şi cunoscut cu afecţiuni medicale. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit Agerpres.

 

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

 

Aceasta nu este singura persoană care a murit, în judeţul Vaslui, din cauza gerului, în ultimele 24 de ore. Sâmbătă, o femeie de 56 de ani, din localitatea Frasinu a fost găsită îngheţată pe un câmp din apropierea satului. Vasluianca a plecat de la domiciliul concubinului spre casă, în cursul după-amiezii de vineri, având de străbătut pe jos aproximativ 1,5 kilometri. Întrucât femeia nu a mai ajuns acasă nici în cursul dimineţii de sâmbătă, rudele au început să o caute pe traseul dintre locuinţa concubinului şi domiciliu, ea fiind găsită îngheţată pe câmp.

 

Şi Serviciul de Ambulanţă Mehedinţi a fost sesizat, sâmbătă, că într-o gospodărie din localitatea mehedinţeană Stângăceaua un bărbat este căzut în curtea casei. Victima a fost găsită decedată de către medici, sub un strat consistent de zăpadă.