Gestul lor a salvat peste 100 de vieti! Angajatii companiei Antibiotice au donat sange

 

 

 

50 de donatori, 23 litri de sânge, mai mult de 100 vieţi salvate! Acestea sunt cifrele celei de-a şasea campanii de donare de sânge desfăşurate în cadrul companiei Antibiotice, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii.

 

Sub îndemnul „Fii voluntar, donează sânge! Pune suflet pentru viaţă!”, angajaţii companiei Antibiotice au răspuns pozitiv luni, 7 aprilie 2014, campaniei de donare de sânge, organizată de Fundaţia „Antibiotice – Ştiinţă şi Suflet” în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sangvină (CRTS) Iaşi.

 

Atât Antibiotice, cât şi Fundaţia „Antibiotice – Ştiinţă şi Suflet” consideră că a da o şansă în plus la viaţă cazurilor urgente, oamenilor aflaţi în suferinţă, printr-o donare voluntară de sânge, este un gest uman şi firesc.

 

„Sângele este un produs care nu poate fi cumpărat, nu poate fi produs şi nu poate fi obţinut decât prin bunăvoinţa celui de lângă noi. A fost important să ne mobilizăm, noi, angajaţii Antibiotice în acţiunea de donare de sânge şi să arătăm dorinţa noastră sinceră de a face o faptă bună, un gest uman pentru semeni”, a declarat Ioana Tode, Preşedinte al Fundaţiei „Antibiotice – Ştiinţă şi Suflet”.

 

Acţiunea de recoltare a avut loc în cadrul unităţii clinice a Centrului de Evaluare a Medicamentului Antibiotice, fiind realizată de către specialiştii din CRTS care s-au deplasat la sediul Antibiotice cu unitatea mobilă de recoltare.

 

„A devenit deja o tradiţie ca de Ziua Mondială a Sănătăţii să venim la Antibiotice şi să desfăşurăm în parteneriat o colectă de sânge. Cu siguranţă astăzi am reuşit să salvăm din nou mai multe vieţi”, a declarat dr. Andreea Vatamanu, Purtător de cuvânt al Centrului Regional de Transfuzii Sangvine Iaşi.

 

 

bzi.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Atentie ieseni! Pana pe 14 aprilie la Palatul Culturii va fi o expozitie de animale exotice

URMĂTORUL ARTICOL

Pepenele rosu – beneficii incredibile pentru organism

Ultimele știri de la Sanatate