Gigantul sud-coreean Samsung lucreaza la o tehnologie de scanare a retinei, functie cu care ar putea fi dotat noul Galaxy S5. Niciun smartphone nu dispune de o astfel de functie

Gigantul sud-coreean Samsung lucreaza la o tehnologie de scanare a retinei, functie cu care ar putea fi dotat noul Galaxy S5, conform unui raport al AndroidSaS, care citeaza surse din Coreea.

 

Niciun smartphone dintre cele aduse pe piata de marii producatori nu dispune de o astfel de functie. Samsung nu a facut inca nici un comentariu ofical cu privire la zvonurile vehiculate, potrivit NDTV.

Senzorul de retina este chiar mai sigur decat functia de scanare a amprentei introdusa de Apple si HTC odata cu lansarea iPhone 5s, respectiv a One Max.

Galaxy S5 ar putea fi lansat in ianuarie 2014, mai devreme cu patru luni decat se specula anterior, in contextul in care vanzarile modelului Galaxy S4 nu merg foarte bine.

Noul model va avea o camera foto de 16 megapixeli cu stabilizator optic de imagine (OIS) si un procesor Samsung Exynos de 64 biti si ar putea fi rezistent la apa.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Fratele actorului Toni Tecuceanu, de la «Cronica Carcotasilor», face dezvaluiri cutremuratoare la trei ani si jumatate de la moartea acestuia. Vezi detalii

URMĂTORUL ARTICOL

Judecatorii ieseni au decis sa il condamne pe Samir Tanase la doi ani de inchisoare cu executare pentru ca furniza droguri in campusul Tudor Vladimirescu

Ultimele știri de la Actualitate