becali

Gigi Becali a fost transferat de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta

La ora 13.30, Gigi Becali a fost urcat în dubă cu toate bagajele şi a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă.

 

„El a depus o cerere pentru transfer la Poarta Albă, care a fost aprobată, pentru data de 29 octombrie”, a precizat, la rândul său, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Monica Pană.

 

La 26 august, Becali a cerut transferul de la Penitenciarul Bucureşti Jilava într-o altă unitate de detenţie, însă conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a decis ca solicitarea să fie reanalizată după finalizarea dosarelor pe care acesta le are la instanţele din Capitală.

 

În 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale (MApN). Alături de acesta au primit pedepse de câte doi ani de închisoare cu executare fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină. Cei trei au fost încarceraţi în 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar în 10 iunie au fost transferaţi la Penitenciarul Jilava.

 

Becali mai are două condamnări definitive, dispuse anul acesta tot de instanţa supremă, respectiv una de trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul sechestrării celor care i-au furat limuzina, şi una de trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”, pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Angajatii de la SC Servicii Publice SA vor taia zeci de tei din Copou, mai precis de pe Bulevardul Carol I, dar si din centru

URMĂTORUL ARTICOL

Studenta ucisa luni pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitala era din Harghita si avea 24 de ani. Szilvia Deak venise la Bucuresti pentru a face masterul

Ultimele știri de la Social

Scandal la UAIC Iasi

Conducerea celei mai prestigioase institutii de invatamant superior din Iasi a luat o decizie radicala in