Gina Pistol in vizita la Alin Cocos

Abia s-a întors din junglă și a fugit să își vadă iubitul din arestul Poliției Capitalei, acolo unde este, momentan, reținut! Astfel, Gina Pistol a fost surprinsă în vizită la Alin Cocoș, vedeta revenind în țară abia de câteva ore.

A fost eliminată din show-ul în care a fost înscrisă sâmbătă și a ajuns în țară abia de câteva ore. Dar nimic nu a mai contat pentru Gina, ncii oboseala, nici foamea îndurată trei săptămâni la rând, iar singura ei dorință a fost să meargă să își vadă jumătatea, pe Alin Cocoș. Vizibil obosită, încercănată, Gina, înfofolită bine, a mers să îl vadă, măcar pentru câteva minute pe fiul lui Dorin Cocoș, stând de vorbă cu el și încercând să îi aline durerea de a fi închis.

De altfel, Gina nu este la prima ei vizită acolo, înainte de a pleca să participe la show-ul la care a fost implicată, ea vizitându-l, iar din junglă frumoasa blondă i-a transmis un mesaj cât se poate de clar. Mai exact, într-un moment emoționant, transmis din cadrul show-ul tv la care participă, Gina a făcut o declarație de dragoste uluitoare pentru cei din jurul ei: ”Te iubesc, bă, și îmi este dor de tine”. La ieșirea din arest, Gina nu a dorit să comenteze niciun moment, ea fiind ”absorbită” de o conversație la telefon.

Alin, arestat pentru trafic de influență

Alin Cocoş este „cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „trafic de influenţă (…) constând în aceea că a pretins şi primit în perioada 2011 – 2012 de la numitul Gheorghe Stelian 25% din totalul despăgubirilor încasate de acesta – respectiv 377.000.000 lei – în schimbul influenţei exercitate asupra unor membrii ai Comisiei Centrale a ANRP, pentru asigurarea soluţionării dosarului său de despăgubire nr.22714/FFCC” . „Folosul necuvenit primit de către Cocoş Alin pentru traficul de influenţă realizat a fost mascat sub forma unor cote procentuale din acţiunile provenite din dosarul său de despăgubire nr.22714/FFCC. În acest scop a fost încheiat fictiv un contract de vânzare – cumpărare acţiuni între Gheorghe Stelian şi trei intermediari indicaţi de către Cocoş Alin”, se mai arată în documentul procurorilor. În plus, Cocoş Jr. este anchetat şi pentru „dare de mită(…) constând în aceea că a dat foloase, sub forma unei cote dintr-un teren, în suprafaţă de 4425 metri pătraţi numitei Bica Alina Mihaela pentru urgentarea soluţionării dosarului de despăgubire nr.22714/FFCC”.

 

 

sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Europarlamentarul Siegfried Muresan: Colegii din ECON au votat amendamentul privind distributia geografica echitabila a finantarilor Bancii Europene de Investitii

URMĂTORUL ARTICOL

Cutremur de 3 grade in Vrancea

Ultimele știri de la Monden