ziua_google

GOOGLE implineste vineri, 27 septembrie, 15 ani, motiv pentru care cel mai mare motor de cautare este celebrat printr-un GOOGLE Doodle

GOOGLE împlineşte 15 ani şi se celebrează cu u doodle interactiv. Utilizatorii sunt invitaţi să lovească po piniata pentru a colecţiona cât mai multe bomboane de ZIUA GOOGLE.
GOOGLE împlineşte 15 ani şi se celebrează cu u doodle interactiv. Utilizatorii sunt invitaţi să lovească po piniata pentru a colecţiona cât mai multe bomboane de ZIUA GOOGLE.

GOOGLE împlineşte vineri, 27 septembrie, 15 ani, motiv pentru care cel mai mare motor de căutare este celebrat printr-un GOOGLE Doodle.

În GOOGLE Doodle-ul pentru GOOGLE, literele care formează cuvântul GOOGLE sunt animate, primul O fiind sub formă de tort. În momentul în care utilizatorul GOOGLE intră în GOOGLE Doodle-ul interactiv, acesta se transformă într-un joc de pinata.

Renumitul motor de căutare GOOGLE împlinește astăzi 15 ani de existență. În toți acești ani, ei au reușit să scoată pe piață și alte produse de succes precum: GOOGLE PLUS, GOOGLE EARTH, OCHELARII GOOGLE ANDROID ȘI GMAIL.

În data de 27 semptembrie 1998, Larry Page și Serghey Brin au pust bazele motorului de căutare. Cei doi sunt doctoranzi ai Universității Standford.

În 1998 avea să se lanseze oficial una dintre cele mai mari companii pe care le-a dat vreodată America: Google. Astăzi, imperiul Google împlineşte 12 ani.

Deşi compania a fost înfiinţată mult mai devreme, data oficială a lansării este 27 septembrie 1998. În 12 ani, Google a devenit una dintre cele mai mari companii din lume, iar fondatorii săi, Larry Page and Sergey Brin, au fost incluşi în topul celor mai puternici oameni din lume.

Cei doi s-au întâlnit prima dată la Universitatea Standford, în 1995, iar un an mai târziu au început colaborarea în vederea dezvoltării unui motor de căutare, denumit BackRub. În 1997, Larry şi Sergey decid că motorul lor de căutare are nevoie de un nou nume şi se hotărăsc să îl boteze Google. Din 2001, compania este condusă de Eric Schimdt. Povestea Google va fi ecranizată.

De asemenea, Page şi Brin au fost declaraţi cei mai mari miliardari din internet, iar Google se află printre primele poziţii în topul celor mai valoroase branduri din lume, cu o valoare de 43 de miliarde de dolari. Este demn de remarcat faptul că valoarea brandului Google a cunoscut o creştere de 36%.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Vesti bune! Economia Romaniei avanseaza rapid, existand cateva sectoare unde Romania este prima din Europa

URMĂTORUL ARTICOL

Un grav accident s-a produs vineri dimineata (27.09.2013) in Timis, in urma impactului intre un autotractor si o autoutilitara. Conducatorul autoutilitarei si-a pierdut viata

Ultimele știri de la Eveniment