gradinita_degetel_iasi

Gradinita Degetel care apartine Alinei Carlan, fiica fostului senator Dan Carlan, este implicata intr-un scandal de proportii! Parintii unui copil ii acuza pe educatori ca l-au batut:”copilul meu viseaza urat, este speriat”

Gradinita Degetel, situata in apropierea Filarmonicii Iasi, este implicata intr-un scandal de proportii dupa ce parintii unui copil sustin ca educatorii se poarta foarte urat si recurg la violenta.


Gradinita Degetel, situata in apropierea Filarmonicii Iasi, este implicata intr-un scandal de proportii dupa ce parintii unui copil sustin ca educatorii se poarta foarte urat si recurg la violenta.

Jurnalistii de la BUNA ZIUA IASI au publicat astazi un amplu material in care fac dezvaluiri cu privire la aceasta situatie.

Cu toate ca, initial, a crezut ca totul pleaca de la faptul ca are un copil mai nastrusnic, o mama care a avut baietelul inscris, anul trecut, la gradinita Degetel, a constatat ca acesta este victima agresiunii angajatilor. Ana-Maria Ciureanu este mai decisa ca oricand sa dezvaluie ceea ce se intampla intr-o asa-zisa unitate de invatamant prescolar.

Gradinita Degetel ii apartine Alinei Carlan, fiica fostului senator Dan Carlan (in prezent angajatul lui Gheorghe Nichita – n.r.), iar directoare este fosta sotie a acestuia, Mihaela Carlan. „Este adevarat ca baietelul meu, Dragos, de trei ani si opt luni, este unul care este mai neastamparat, insa de aici si pana la a fi batut si agresat, este cale lunga! Eu am ales sa-l inscriu la Degetel pentru ca era aproape de locul meu de munca si m-am gandit ca e mai usor pentru mine… Totul s-a transformat intr-un cosmar pentru mine. Am aflat ca in aceasta gradinita, doamna directoare, respectiv Mihaela Carlan, care are legatura cu politicianul Dan Carlan, mi-a agresat baietelul si l-a batut cu un bat.

La inceput am crezut ca totul nu e adevarat, dar avand posibilitatea sa vad pe camere ce se intampla in unitate, m-am convins ca totul este adevarat”, si-a inceput povestea dramatica femeia. Si pentru ca intregul tablou al dramei pe care l-a suportat un micut de 3 ani sa fie complet, mama arata cum a fost luata in ras, cu toate ca a cerut explicatii in legatura cu agresiunile suferite de copil. „Consider ca este inadmisibil ceea ce se poate intampla la Gradinita Degetel.

Nu ma ascund de nimeni, dar cred ca niciun parinte nu ar trebui sa treaca prin ceea ce am patit eu si copilul meu. Am incercat sa vorbesc cu cei din conducere, pentru ca nu se poate asa ceva! Copilul meu viseaza urat, este speriat… Am incercat sa le cer explicatii, am mers pana si la Directia de Sanatate Publica, dar nimic… Nimeni nu a vrut sa ma bage in seama, sa ma asculte. Cei de acolo (persoanele din conducerea gradinitei – n.r.) m-au tratat cu dispret si cu jigniri. Eu vreau sa intreb de ce baietelul meu Dragos a trebuit sa indure asa ceva! L-am si retras de acolo si acum cand l-am inscris la o alta unitate si le-am spus unde l-am avut inscris pe copil, cei de la noua gradinita mi-au si spus ca stiu ce fel de comportament au cei de la Degetel.

Va pot spune ca am avut copilul inscris si la o cresa de stat, dar nu am patit niciodata sa-mi vina copilul batut acasa, sa viseze urat si sa aiba teama, frica… Ca sa va dau cel mai elocvent exemplu pentru ceea ce a patit copilul meu, va pot spune ca intr-o zi, ne aflam in oras, am iesit sa ne intalnim cu prietenii si, dintr-o data, am spus ca vine si Mihaela! In acea clipa, copilul meu s-a speriat si a spus ca vrea sa plece, pentru ca nu vrea sa fie batut. I-am explicat ca nu e vorba de doamna directoare, Mihaela Carlan, ci ca e o prietena”, a mai tinut sa explice Maria Ciureanu, pentru BZI.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Concurenta acerba la Universitatea de Medicina din Iasi, cea mai stransa din ultimul deceniu. „E o profesie care va fi mereu la mare căutare“

URMĂTORUL ARTICOL

Scandal in cartierul Tatarasi din cauza unui bloc care se construieste ilegal in apropierea unei zone in care sunt doar case! Oamenii vor sa protesteze sub geamul arhitectului sef Tudor Vericeanu pentru ca a aprobat aceasta constructie

Ultimele știri de la Actualitate