Grigore Lese vine de Zilele Pro Vita la Iasi

Luni, 9 noiembrie 2015, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților din Iași va avea loc evenimentul artistic „Horea, înger păzitor și ispită”, cu participarea lui Grigore Leșe. Concertul este organizat de către Departamentul Pro Vita al Arhiepiscopiei Iașilor în parteneriat cu Asociația Familia Tradițională, în cadrul ediției a V-a a Zilelor Pro Vita Iași – Rolul și importanța tatălui în familie (3 – 9 noiembrie).
Un moment cu totul deosebit în cadrul acestui eveniment cultural va fi lansarea, în premieră la Iași, a celui de-al doilea volum autobiografic „Horea în grumaz, înger păzitor și ispită” a artistului Grigore Leșe.
Evenimentul își propune, pe de o parte, să promoveze valori autentice, tradiționale românești, iar pe de altă parte, să sprijine în mod concret pe cei aflați în nevoie. În acest sens, sumele strânse din vânzarea biletelor vor fi direcționate către 1385 de copii din județele Iași, Botoani și Neamț, asistați de către Departamentul Pro Vita prin Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – Sf. Stelian.
Acest program are ca obiective promovarea exemplelor frumoase de familii numeroase și sprijinirea concretă a celor care au nevoie de ajutor. Principalele arii de intervenție ale Departamentului Pro Vita prin Programul de solidaritate pentru familia cu mulți copii – Sf. Stelian sunt: susținerea la studii a tinerilor care doresc să continue liceul, acordarea de sprijin material axat pe nevoi specifice, organizarea de campanii umanitare periodice.
Pentru mai multe informații legate de evenimentul cultural – artistic „Horea, înger păzitor și ispită”  puteți accesa site-ul:www.provitaiasi.ro. Biletele costă 75 de lei și pot fi achiziționate de la Librăria Doxologia (Bld. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr.14, Iași) sau sunând la unul din următoarele numere de telefon: 0746 936 969 sau 0753 427 35

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Marti si miercuri, targ de locuri de munca

URMĂTORUL ARTICOL

Cu avionul, mai ieftin decat cu trenul

Ultimele știri de la Comunicate de presa