Groapa abandonata la iesirea dintr-un parc de joaca din Cantemir

O groapă de dimensiuni considerabile a fost lăsată nesupravegheată la ieșirea dintr-un parc de joacă pentru copii de pe Bulevardul Cantemir. Groapa a fost abandonată de către muncitorii care lucrează, de mai multe săptămâni, la modernizarea părții carosabile și a zonelor pietonale de pe bulevard.

Ea a fost înconjurată, formal, de o bandă reflectorizantă, care însă a căzut și care oricum nu ar fi oferit garanția că minorii care ies din parcul de joacă din Cantemir nu ar putea cădea în groapă. La momentul realizării fotografiilor, în parcul de joacă de aflau copii cu vârste de maximum 6 ani.

Locuitorii de pe bulevardele Nicolae Iorga și Cantemir sunt nemulțumiți, potrivit unor sesizări ajunse la redacție, de modul lent în care se lucrează la modernizarea străzii și a trotuarelor din zonă. La intersecția dintre cele bulevarde, de pildă, chiar vizavi de gara Internațională, muncitorii au spart asfalt pus în urmă cu aproximativ doi ani, pentru a-l înlocui cu pavele. Chiar în timpul lucrărilor, din neatenție, unul dintre utilajele conduse de un muncitor a spart un geam aparținând redacției Ziarului de Iași.

Pietonii din zonă au cel mai mult de suferit deoarece, în timpul lucrărilor, muncitorii nu au asigurat zone de traversare a părții carosabile care să fie sigure.

Lucrările de modernizare ale bd. Dimitrie Cantemir ar urma să se finalizeze în șase luni și au început în luna aprilie. Lucrările sunt efectuate de asocierea Viarom Construct SRL – Into SRL, valoarea acestora fiind de 2.367.626 lei, sumă care include și modernizarea străzii Gh. Asachi, potrivit municipalității.

 

 

Sursa: Ziarul de Iasi

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Premierul Mihai Tudose in timpul vizitei la Chisinau

URMĂTORUL ARTICOL

Inca un roman a murit din cauza rujeolei

Ultimele știri de la Eveniment