Haos la Botosani dupa ce masina unui ofiter de politie judiciara de la DNA, Ioan Cristinel Calistru, a luat foc! Oamenii din zona unde s-a intamplat incidentul cred ca a fost o mana criminala

 

 

 

Panica la Botosani dupa ce o masina a luat foc. Masina ii apartinea lui Ioan Cristinel Calistru

 

Maşina, un Forn Mondeo Turnier, îi aparţinea lui Ioan Cristinel Calistru şi era parcată în faţa cabinetului medicului veterinar Dorin Vasiliu, situat în Aleea Zorilor, în spatele Casei Tineretului.Calistru îi împrumutase automobilul lui Vasiluiu pentru câteva zile. Focul a fost observat de către vecini, care au alertat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Pompierii nu prea au mai avut ce să salveze întrucât maşina era în totalitate cuprinsă de flăcări, de la motor şi până la portbagaj. Focul a fost atât de puternic încât anvelopele din faţă s-au topit şi automobilul a rămas pe jante, producând de altfel mai multe pocnituri şi mici explozii care au alertat locatarii din zonă, scrie botosaneanul.ro.

 

„A plecat la Bucureşti şi mi-a lăsat maşina. Am fost şi am spălat-o la Premier, doar cosmetică interioară, şi am parcat-o aici. De la Premier şi până aici nu mi s-a părut că ar avea probleme pe partea electrică”, a afirmat Dorin Vasiliu.

 

Poliţia a demarat o anchetă, dar vecinii sunt convinşi că la mijloc a fost o mână criminală, unul dintre ei susţinând că a văzut un bărbat cum a aruncat cu ceva în maşină, după care a fugit printre blocuri.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Tu stii cum se bea cafeaua pentru a i se pastra aroma? Afla ce spun specialistii

URMĂTORUL ARTICOL

Situatie incredibila! Un caine a primit prin posta carte de alegator pentru alegerile europarlamentare

Ultimele știri de la Actualitate