Hora instrumentelor de Mica Unire, la Biblioteca Judeteana Iasi

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” și Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași invită publicul meloman la itinerarul istorico-muzical Hora instrumentelor – Mica Unire și tainele instrumentelor muzicale, care va avea loc sâmbătă, 24 ianuarie 2015, începând cu ora 10.00, la Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene. Cunoașterea instrumentelor muzicale, interpretarea unor piese, istoricul Horei Unirii sunt câteva repere ale întâlnirii de sâmbătă. Evenimentul este coordonat de lect. univ. dr. Cristina Răducanu de la  Universitatea de Arte „George Enescu” și de studenții Facultății de Muzicologie de la aceeași universitate.
Hora instrumentelor se desfășoară în proiectului „Portativul literelor” al Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” Iași și își propune să materializeze prin audiții muzicale și lecturi publice din opera clasicilor literaturii românești și mondiale, fuziunea dintre literatură și muzică.
Vă aşteptăm sâmbătă, 24 ianuarie 2015, începând cu ora 10,00, la Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10 pentru a celebra împreună Mica Unire.
Participarea este gratuită.
Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail: programe@bjiasi.ro.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Peste 17.000 pachete de ţigarete descoperite de poliţiştii de frontieră

URMĂTORUL ARTICOL

Victor Ponta: „daca facem spital regional, nu inseamna ca toate spitalele actuale raman”

Ultimele știri de la Comunicate de presa