ginko_biloba

Ia masuri din timp si fereste-te de raceala si gripa, cu ajutorul naturii! Iata cateva plante care te ajuta sa-ti intaresti imunitatea inainte de sezonul rece

Mirodeniile si ierburile pe care le ai in camara, precum si fructele sau legumele te pot ajuta sa te protejezi impotriva unor boli. Suplimentele naturiste au sintetizat beneficiile aduse de aceste plante in produse de larga circulatie.

Mirodeniile si ierburile pe care le ai in camara, precum si fructele sau legumele te pot ajuta sa te protejezi impotriva unor boli. Suplimentele naturiste au sintetizat beneficiile aduse de aceste plante in produse de larga circulatie.

Sezonul rece aduce cu sine diverse pericole privind sistemul imunitar. Astfel, am decis sa iti prezentam cateva dintre plantele care tonifica acest sistem, revigorand organismul. Unele dintre acestea sunt extrem de apreciate, iar efectele benefice pe care le au au fost atestate in diferite studii. Suplimentele naturiste pot stimula sistemul defensiv al organismului in lupta sa cu bacteriile, virusurile ori alti agenti patogeni. Asadar, ia masuri din timp si fereste-te de raceala si gripa, cu ajutorul naturii.

Ginko biloba si ginseng

Ginko biloba grabeste recuperarea in urma bolii, prin eliminarea starilor de oboseala si prin echilibrarea metabolismului. Totodata, ginsengul e utilizat de sute de ani ca un remediu pentru revitalizare. Astfel, medicina traditionala asiatica promoveaza o multitudine de preparate pe baza de ginseng. Acesta este recomandat persoanelor vulnerabile in fata racelilor si a infectiilor virale, pentru ca intareste organismul si-l ajuta sa treaca usor peste situatiile stresante, dificile sau peste anumite afectiuni.

„Gheara-pisicii“

Aceasta este o planta cu efecte imunostimulatoare, ce elimina agentii patogeni din organism. Totodata, distruge celulele imbatranite. „Gheara-pisicii“ are unele calitati antioxidante, antimicrobiene, antivirale si antiinflamatoare, fiind originara din padurea peruviana. Din aceste motive, ea a fost denumita „planta miraculoasa din padurea peruviana“.

Papaya pura

Specialistii afirma ca extractul de papaya pura are un efect antioxidant puternic. Astfel, luata ca supliment alimentar, papaya poate face minuni pentru sistemul imunitar, aceasta oferind protectie in special impotriva bolilor degenerative. Asadar, extractul de papaya reprezinta remediul ideal pentru revitalizare zilnica, avand o actiune energizanta, antioxidanta si imuno-stimulanta.

Maca

Aceasta este o planta ce energizeaza organismul si mareste rezistenta la stres. Ea are diverse efecte curative, fiind apreciata pentru calitatile de modulare a sistemului nervos, endocrin si imunitar. De asemenea, este cunoscuta pentru efectul de eliminare a starilor de oboseala cronica. Maca are in componenta diferite substante nutritive, cum ar fi aminoacizi, oligoelemente, vitamine, minerale si acizi grasi polinesaturati.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Conservatorii din cadrul CDU-CSU ai cancelarului german Angela Merkel au obtinut majoritatea absoluta in Bundestag, in alegerile legislative de duminica, 22 septembrie

URMĂTORUL ARTICOL

Primele operatii pe cord de la Spitalul de copii „Marie Curie” din Capitala vor fi realizate, incepand de luni 23 septembrie, de o echipa de specialisti italieni de la clinica San Donato din Milano

Ultimele știri de la Sanatate