medic_retinut

Iancu Mocanu, medic de la Spitalul Militar din Bucureşti, a fost retinut marti (24.09.2013) de procurorii DNA, dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 2.000 de euro de la familia unui pacient cu o afectiune cardiaca grava

Colonelul doctor Iancu Mocanu, şeful secţiei Chirurgie Cardiovasculară II de la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei „Vasile Cândea”, a fost reţinut pentru luare de mită, fiind prins în flagrant când primea 2.000 de euro de la familia unui pacient cu o afecţiune cardiacă gravă.

Colonelul doctor Iancu Mocanu, şeful secţiei Chirurgie Cardiovasculară II de la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei „Vasile Cândea”, a fost reţinut pentru luare de mită, fiind prins în flagrant când primea 2.000 de euro de familia unui pacient cu o afecţiune cardiacă gravă.

În schimbul acestei sume, medicul urma să îl interneze pe pacient şi să îi facă investigaţiile medicale pentru o intervenţie chirurgicală, se arată într-un comunicat de presă al DNA. Medicul Iancu Mocanu a fost prins în flagrant luni, în timp ce primea cei 2.000 de euro ceruţi de la un apropiat al pacientului, denunţător în cauză.

Procurorii militari de la Direcţia Naţională Anticorupţie au organizat flagrantul şi l-au reţinut pe colonelul doctor Iancu Mocanu pentru luare de mită şi vor cere Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti arestarea lui preventivă pentru 29 de zile.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Teatru – Vicleniile lui Scapin, dupa Moliere, duminica 29 deptembrie la Ateneul Tatarasi

URMĂTORUL ARTICOL

Un grav accident s-a produs miercuri dimineata (25.09.2013) pe E583 intre localitatile Letcani si Podu Iloaiei intre un autoturism si o caruta! De vina pentru producerea accidentului soldat cu pagube materiale este carutasul

Ultimele știri de la Actualitate