restrictii_trafic_zapada

Iarna s-a instalat deja in zonele montane din tara. In Brasov, Harghita, Vrancea, Covasna si Suceava s-a asternut deja un strat de ninsoare. Trei accidente au avut loc in numai 10 minute pe DN1, la Timisul de Jos, in judetul Braşov, unde ninge abundent

La munte se poate spune că a venit deja iarna. În mai multe localităţi s-a aşternut deja un strat subţire de zăpadă. Mai multe accidente s-au produs pe DN 1 din cauza vremii. O maşină de teren a derapat şi a intrat într-un stâlp pe care l-a dărâmat. În zonă ninge şi şoseaua este udă.

La munte se poate spune că a venit deja iarna. În mai multe localităţi s-a aşternut deja un strat subţire de zăpadă. Mai multe accidente s-au produs pe DN 1 din cauza vremii. O maşină de teren a derapat şi a intrat într-un stâlp pe care l-a dărâmat. În zonă ninge şi şoseaua este udă.

Drumul care leagă Piteştiul de Braşov este blocat în dreptul localităţii Fundata. În coloana de maşini oprite este şi un autocar plin cu copii.

Traficul rutier a fost restricţionat pentru maşinile neechipate de iarnă în judeţul Braşov între Dârste şi limita cu jud. Prahova.

Mai multe maşini au rămas împotmolite în zapadă în judeţul Covasna pentru că autoturismele nu erau echipate de iarnă.

Zăpada a acoperit carosabilul şi pe mai multe drumuri din Harghita, Vrancea, Covasna şi Suceava.

Un microbuz şcolar care transporta copii la şcoală a rămas înzăpezit, marţi dimineaţă, în comuna Vintileasca din judeţul Vrancea, unde ninge viscolit. Pentru scoaterea maşinii din zăpadă s-a intervenit cu un utilaj al primăriei.

Marţi dimineaţă, un drum naţional a fost blocat în judeţul Vrancea din cauza zăpezii. Astfel, traficul rutier a fost închis, timp de aproximativ două ore, pe DN 2D Focşani-Ojdula -Tîrgu Secuiesc-Braşov, pe sectorul Lepşa-Ojdula.

La peste 2000 de metri, în Bucegi, zăpada măsoară 15 centimetri şi ninge în continuare. Temperaturile minime nu depăşesc 0 grade Celsius, iar în weekend va fi şi mai frig.
Drumuri naţionale închise din cauză ZĂPEZII

Serviciul Infotrafic Inspectoratului General al Poliţiei Române anunţă că au fost închise următoarele drumuri naţionale pentru a fi deszăpezite:

– DN1 Braşov – Predeal;

– DN1A Săcele (judeţul Braşov) – limita cu judeţul Prahova;

– DN73 Bran (judeţul Braşov) – limita cu judeţul Argeş;

– DN73A Predeal – Râşnov;

– DN2D Ojdula (judeţul Covasna) – limita cu judeţul Vrancea.

Se estimează că circulaţia va fi reluată peste 2-3 ore.
R
ESTRICŢII DE CIRCULAŢIE pe drumurile acoperite de zăpadă

Autovehiculele neechipate cu anvelope de iarnă nu pot circula marţi după-amiază pe unele tronsoane de drum pe care s-a depus un strat de zăpadă în judeţele Vrancea, Argeş, Prahova şi Braşov, pentru ca drumarii să poată acţiona pentru deszăpezire.

Drumul Naţional 2D a fost închis marţi după-amiază circulaţiei rutiere între localităţile Ojdula (judeţul Covasna) şi Tulnici (judeţul Vrancea) din cauza ninsorii abundente, care are drept consecinţă o vizibilitate redusă.

Potrivit informaţiilor furnizate de Centrul Infotrafic din IGPR, pe DN2D Ojdula – limita cu judeţul Vrancea şi pe DN11 Breţcu – Oituz este restricţionat accesul autovehiculelor neechipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Un accident de circulatie soldat cu zece raniti s-a produs marti (01.10.2013) pe DN 11, in apropierea localitatii Cernat, din judetul Covasna

URMĂTORUL ARTICOL

Steaua joaca, marti (01.10.2013), de la ora 21:45, cu Chelsea, in etapa a 2-a din Grupa E a Ligii Campionilor, pe Arena Nationala. Meciul va fi transmis de TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1

Ultimele știri de la Actualitate