cadastru_iasi

Iasul, al cincilea judet din tara ca numar de operatiuni de cadastru si publicitatea imobiliara

In luna ianuarie a acestui an la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Iasi s-au inregistrat cu peste 1500 de lucrari mai mult fata de ianuarie 2012. 

In luna ianuarie a acestui an la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Iasi s-au inregistrat cu peste 1500 de lucrari mai mult fata de ianuarie 2012.

Acest lucru face ca Iasul sa ocupe acum locul 5 la nivel national cu 13553 de operatiuni de cadastru si publicitate imobiliara fata de 12033 in aceeasi luna a anului 2012, dupa Bucuresti, Timis, Cluj si Arad si inaintea unor judete ca Ilfov,  Brasov sau Bihor.

In urma cu un an, judetul Iasi se situa pe locul 9 la nivel national ca si volum de activitate.

Iesenii au tranzactionat luna trecuta 1428 de imobile si au fost notate 454 de ipoteci si privilegii in favoarea unor persoane fizice sau juridice. Alte 641 de imobile au fost inscrise pentru prima data in cartea funciara.

La nivel national, in prima luna a anului, s-au inregistrat 359191 de operatiuni de cadastru si publicitate imobiliara, cu aproape 59 000 mai multe fata de perioada similara a anului 2012, si 29000 de operatiuni de prima inregistrare in sistemul integrat.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Liga Profesionista de Fotbal a trecut la amenzi: CSMS Iasi amendata cu 10.000 de lei din cauza incidentelor de la meciul cu Rapid din etapa trecuta

URMĂTORUL ARTICOL

Autostrada Comarnic-Brasov ar putea fi prima autostrada din Romania la care constructorul poate pune bariera ca sa isi recupereze investitia

Ultimele știri de la Actualitate