Iata beneficiile minune ale bicarbonatului pentru ten!

 

 

 

Acneea, una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale tenului, poate fi tratată cu un remediu simplu și ieftin: bicarbonatul de sodiu.Cum îl folosești pentru tratarea acneei, află în cele ce urmează!

 

Curățarea tenului

 

Folosește un gel de curățare cu care să te speli pe față, după care clătește-te cu apă din abundență.

 

 

Prepararea remediului

 

Amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu cu puțină apă pană cand se formează o pastă (la nevoie se mai poate adăuga bicarbonat de sodiu sau apă).

 

Folosirea amestecului

 

Pasta se aplică pe zonele afectate, masand ușor pielea pentru a permite substanțelor active din compoziția bicarbonatului de sodiu să-și facă efectul. Se lasă să acționeze timp de 10 minute.

 

 

 Indepărtarea măștii faciale

 

La final, clătește-te cu apă din abundență, după care aplică pe față o cremă hidratantă.

 

Cum acționează?

 

In general, excesul de sebum duce la apariția acneei, însă prin folosirea bicarbonatului de sodiu, tenul nu va mai fi uleios. Astfel, riscul de a suferi de acnee se diminuează considerabil, iar în cazul în care deja ai un ten cu imperfecțiuni, acest remediu este excelent pentru tine.

 

 

 

Atenție!

 

In cazul în care ai pielea sensibilă, nu este indicat să folosești bicarbonat de sodiu, din cauza faptului că o poate afecta. Pentru a testa acest remediu, aplică bicarbonat pe o porțiune mică de piele și dacă nu se înroșește și nu te mănancă, îl poți folosi fără nicio problemă.

 

De asemenea, nu este indicat să folosești bicarbonat de sodiu dacă ai pielea uscată, deoarece reduce cantitatea de sebum.

clickpentrufemei.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

ARTICOL PRECEDENT

Marti, 25 februarie 2014, la Institutul Cultural Roman (ICR) de la Paris va fi proiectat filmul documentar „Santier in lucru – Les villes d’apres” , ce prezinta evolutia oraselor Iasi, Cluj si Constanta

URMĂTORUL ARTICOL

Efectele uimitoare ale afinelor pentru organism!

Ultimele știri de la Sanatate